-
آموزش پخت سوپ سرد هندی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:15
پیاز : ۲ عدد کری پاودر : ۱ قاشق مربا خوری نارگیل : قدری آب مرغ : ۵ فنجان گوجه فرنگی : ۲ عدد کره : ۱ قاشق سوپخوری آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری سیب : ۱ عدد سیر : ۱ عدد خامه : ۱ فنجان لیمو ترش : ۱ عدد پیاز را خرد کرده در کره سرخش کنید. سپس سیر و کری پاودر و آرد به آن افزوده آن را چند دقیقه بپزید. آب گوشت مرغ را به آن اپافه...
-
طرز تهیه سالاد کلم پیچ قرمز
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:14
کلم پیچ قرمز : ۰.۵ کیلو سس فرانسه : ۶ قاشق سوپخوری ابتدا باید کلم پیچ را به رشتههای بسیار نازک برید آنگاه سالاد آماده است.کلم را میتوان پخته یا نپخته برای سالاد بهکار برد.
-
آموزش پخت کتلت با گوشت چرخ شده
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:09
گوشت چرخ کرده : ۰.۵ کیلو تخم مرغ : ۲ عدد سیب زمینی پخته : ۰.۷۵ فنجان نان سفید : عدد شیر هموژنیزه : ۰.۲۵ فنجان نمک : ۱ قاشق مربا خوری پیاز : ۱ قاشق سوپخوری ادویه : ۰.۵ قاشق سوپخوری نان خشک کوبیده : ۱ عدد روغن : ۲ فنجان مغز نان را در شیر خیس میکنیم تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم به شکل دایره یا بیضی در میآوریم در...
-
طرز تهیه باقلاوابیچ
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 14:09
نوع مقدار شوید خشک ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری تخم مرغ ۳ عدد سیر ۳ حبه روغن و کره ۱۰۰ گرم باقالی مازندرانی( پلویی ) ۵۰۰ گرم آب ۱ پیمانه پلوپز نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین به میزان لازم ابتدا باقالی را از پوست جدا کرده و همراه سیر می کوبیم و بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت می دهیم سپس آب به آن افزوده و وقتی یک...
-
طرز تهیه ژله میوه
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 14:09
ژله : ۳ بسته خامه : ۴۰۰ گرم گلابی : ۰.۵ فنجان سیب : ۰.۵ فنجان هلو : ۰.۵ فنجان آناناس کنسرو شیرین : ۰.۵ فنجان ژلاتین : ۲۰۰ گرم خاک قند : ۵ قاشق سوپخوری وانیل : ۰.۵ قاشق مربا خوری برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتیمتر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم....
-
آموزش پخت شیرینی توت فرنگی به شکل ماهی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 14:08
مواد لازم توت فرنگی ۵۰۰ گرم، لیمو ترش ۱ عدد، یک عدد تخممرغ کامل + یک عدد زرده تخممرغ، آرد ۲۵۰ گرم، کره نرمشده ۱۵۰ گرم، شکر ۱۲۵ گرم، بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری، ژله توتفرنگی ۱۰۰ گرم، وانیل ۱۴ قاشقچایخوری، روغن ۲ قاشق سوپخوری، نقل سفید، کمی نمک طرز تهیه پوست لیمو را به نرمی...
-
آموزش پخت کیک گردوئی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 14:07
شرح حال این غذا: مواد لازم: تخممرغ ۶ عدد آرد سفید ۵ قاشق سوپخوری گردوی چرخ کرده ۸ قاشق سوپخوری کره ۱۵۰ گرم بیکینگ پادر دو قاشق چایخوری شکر یک پیمانه وانیل یا رنده پوست لیمو ترش به مقدار کافی دستور تهیه: طرز عمل مثل کیک کرهای است آرد و گردو را در آخر کار داخل مایه مینمائیم و مانند کیک کرهای در قالب میریزیم و...
-
آموزش پخت آش کلم قمری
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 14:06
کلم قمری : ۱۵۰۰ گرم برنج : ۲۰۰ گرم پیاز داغ عسلی : ۳ قاشق سوپخوری گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم لپه : ۷۵ گرم زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوری روغن : ۱۵۰ گرم فلفل : قدری نمک : قدری در صورتیکه گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم و در کمی روغن سرخ مینمائیم در صورتیکه گوشت...
-
طرز تهیه اسپاگتی با تخم مرغ
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 14:05
اسپاگتی : ۴۰۰ گرم روغن : ۱ قاشق سوپخوری گوجه فرنگی : ۳ عدد تخم مرغ : ۳ عدد پنیر : ۵۰ گرم سس مایونز : ۲ قاشق سوپخوری داخل یک دیگ را با روغن عالی خوب چرب کرده، یک طبقه اسپاگتی شخته شده و یک طبقه گوجه فرنگی قاش شده و تخم مرغ پخته شده، قاش شده، بچینید. سپس وقتیکه اسپاگتی و گوجه فرنگی و تخم مرغ را کاملاً در دیگ جای دادید،...
-
آموزش پخت چلو به طریقه ایتالیائی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 14:03
برنج : ۵۰۰ گرم پنیر پارمیسان : ۱۰۰ گرم نمک : به اندازه کافی سس ایتالیائی : ۱۰۰ گرم سیر : ۲ لپه برگ مریم گلی : چند برگ نخست برنج را در آب مخلوط کرده به نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزید چلو را مجدداً روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید، همین که چلو حاضر گردید، سس نامبرده زیر را رویش...
-
آموزش پخت دلمه بادمجان یا غذای قشنگ (ارمنی)
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 14:02
مواد لازم : بادمجان: ۸ عدد، گوجه فرنگی: ۱۰ عدد، گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم، سبزی دلمه: ۱۵۰ گرم، پیاز رنده شده: ۱ عدد، رب: ۲ قاشق غذاخوری، غوره: کمی، ادویه و نمک و فلفل، به میزان دلخواه، روغن: برای سرخ کردن بادمجانها - طرز تهیه گوشت: گوشت چرخکرده را با پیاز، سبزی، نمک، فلفل و ادویه مخلوط میکنیم. بادمجانها را بعد از...
-
آموزش پخت کباب میگو
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 14:01
مواد لازم برای ۴نفر: میگو بدون سر ۱کیلوگرم روغن مایع نصف استکان آب پیاز ۴قاشق غذاخوری زعفران آب شده ۲ قاشق غذاخوری فلفل سفید ۱قاشق چایخوری نمک به مقدارلازم طرزتهیه: ۱_ میگوها را پوست کنده وروده پشتی آن را خارج میکنیم .پس از شستن آنها را در صافی گذاشته تا آب آن گرفته شود. سپس آنها را در ظرفی ریخته و۲ قاشق زعفران روی آن...
-
آموزش پخت کشک بادنجان
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 14:00
شرح حال این غذا: مواد لازم : گوشت مغز ران نیم کیلوگرم پیاز سرخ کرده ۳-۲ قاشق سوپخوری لپه یک استکان کشک سائیده غلیظ ۳-۲ لیوان بادنجان متوسط ۱۲-۱۰ عدد روغن به مقدار کافی دستور تهیه: گوشت را قیمهای خرد میکنیم و میشوئیم و داخل پیاز سرخ کرده میریزیم، بعد لپه را نیز میشوئیم و داخل گوشت میریزیم و روی آتش با حرارت ملایم...
-
آموزش پخت خورش مرغ بالتی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:59
درباره زنجبیل ریشه های غده ای و قطور این گیاه نی مانند از عهد باستان به عنوان ادویه ای مفید در طباخی و طب مورد استفاده قرار می گرفته است. زنجبیل که امروزه در مناطق استوایی به صورت گسترده ای کشت می شود، خواص به اصطلاح گرمی یا گرمابخشی دارد که از آن ماده ای بسیار مفید برای دفع انواع سرماخوردگی ها از بدن می سازد ضمن آنکه...
-
طرز تهیه ساندویچ های آسان با مرغ
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:57
• ساندویچ مرغ و کلم: دو پیمانه گوشت مرغ پخته (۳۴۰ گرم)،یک چهارم پیمانه کلم خرد شده به صورت رشتههای باریک، دو عدد هویج متوسط رنده شده،یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده، یک پیمانه برگه زردآلوی خرد شده (در صورت تمایل)، یک پیمانه مایونز،یک قاشق سوپخوری سرکه سفید، ۸ قطعه نان لواش گوشت مرغ، کلم، هویج، پیازچه و برگه زردآلو را...
-
طرز تهیه سس سفید
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:57
کره : ۲ قاشق سوپخوری سرکه : ۱ قاشق سوپخوری آب لیموترش : ۱ قاشق سوپخوری آب : ۲ فنجان نمک : ۱ قاشق سوپخوری اول نصف کره را در قابلمه آب کرده آن را از روی آتش برداشته و داخلش آرد بریزید. سپس آبجوش را در آن ریخته و بهسرعت آن را هم بزنید. سپس سرکه یا آب لیمو ترش را ریخته بقیه کره را کم کم بریزید و روی آتش ملایم بگذارید تا...
-
آموزش پخت کباب قارچ و فلفل
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:55
مواد لازم : گوشت فیله گوساله:۷۰۰ گرم پیاز:۴ عدد فلفل دلمهای سبز:۲ عدد گوجه فرنگی:۲ عدد قارچ درشت:۴ عدد رب گوجه:۴ قاشق سوپخوری روغن مایع:مقداری نمک و فلفل:به میزان لازم دستور تهیه: ۲ عدد از پیازها را با رنده ریز کرده و در تنظیف ریخته و فشار میدهیم تا آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به...
-
طرز تهیه مربای توت فرنگی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:54
توت فرنگی : ۳۰۰۰ گرم شکر : ۳۰۰۰ گرم توت فرنگی درشت رسیده را که له نشده باشد پاک نموده دمش را گرفته رویش آب بریزید و در لگن لعابی یک طبقه توت فرنگی رویهم ریخته و سپس روی آتش ملایم بار کنید و با احتیاط با قاشق چوبی همش بزنید تا له نشود. همین که شکر بخورد توت رفت آن را بردارید. زیرا اگر زیاد روی آتش بماند، رنگ توت از...
-
طرز تهیه کمپوت گیلاس
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:53
گیلاس شرین : ۵۰۰ گرم شکر : ۵ قاشق سوپخوری آرد ذرت : ۰.۵ قاشق سوپخوری آب : ۱ فنجان گیلاسها را پاک کرده و شسته شربت را فراهم نموده گیلاسها را در آن بریزید و مدت ده دقیقه روی آتش ملایم بجوشانید. سپس گیلاسها را در ظرف بلور ریخته آرد ذرت را با شربت قند مخلوط نموده، آن را روی گیلاسها بریزید.
-
طرز تهیه لیته بادنجان
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:52
سرکه : ۳ لیتر نمک : قدری ادویه : قدری بادمجان : قدری گشنیز : قدری سیب زمینی : قدری موسیر : قدری ریحان : قدری برای این ترشی میتوانیم از بادمجانهای دلمهای یا معمولی بدون تخم استفاده کنیم. بادمجانها را در فر یا روی آتش کباب میکنیم تا گوشت آن کاملاً پخته شود بعد آنها را پوست میکنیم و کمی نمک میپاشیم و روی پارچه...
-
آموزش پخت املت جگر مرغ یا بره
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:51
تخم مرغ : ۱۲ عدد شیر هموژنیزه : ۱۲ قاشق سوپخوری جگر : ۵۶۰ گرم قارچ : ۱۹۰ گرم جعفری ساطوری شده : ۱۲ قاشق سوپخوری آب : قدری فلفل : قدری نمک : قدری برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و میزنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را...
-
طرز تهیه ماکارونی های رنگی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:49
▪ وسایل مورد نیاز : هویج، سیب زمینی ، کاتر دوطرفه ▪ روش کار : هویج و سیب زمینی را پوست بکنید. کاتر را در هویج و سیب زمینی فرو کنید و بچرخانید تا آنها را مانند فنر ببرد. به آرامی فنرها را از هویج و سیب زمینی خارج کنید. فنرها را باز کنید. فنر سیب زمینی و هویج را داخل هم کنید و آن را در آب سرد بگذارید و یا بپزید.
-
طرز تهیه نان خامه ای
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:48
مواد لازم : آرد۲۰۰ گرم تخم مرغ ۵-۴ عدد روغن۲ قاشق سوپخوری آب یک و یک دوم فنجان شکر یک قاشق سوپخوری وانیل یک دوم قاشق چایخوری نمک یک دوم قاشق چایخوری پودر قند دو سوم فنجان خامه ۲۵۰ گرم طرز تهیه: آب، نمک، شکر و روغن را در قابلمه کوچکی ریخته و آن را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا جوش بیاید. سپس آرد را یکدفعه در آب...
-
طرز تهیه میگو پفکی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:47
● مواد لازم : ▪ میگو ۱ کیلو ▪ پیاز یک عدد ( درشت ) ▪ آرد ۳/۲ لیوان ▪ آبلیمو یک قاشق سوپخوری ▪ ماست دو قاشق سوپخوری ▪ زعفران نصف قاشق چایخوری ▪ تخم مرع یک عدد ▪ نمک مقدار لازم ▪ بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری ▪ فلفل مقدار لازم ● طرز تهیه : ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز درشت را پوست کنده...
-
گل های طلایی و نقره ای
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:46
● وسایل مورد نیاز : ▪ هویج بزرگ ، ترب سفید بلند، چاقوی حکاکی، قالب های کوچک و بزرگ، اسکنه ۷شکل ، آب. ● روش کار : ▪ هویج و ترب را به قطر نیم سانتیمتر حلقه کنید. آنها را ۵ دقیقه در آب نمک بگذارید تا نرم شوند. ▪ حلقه ها را قالب بزرگ بزنید. ▪ با چاقو در مرکز هویج دایره کوچکی حک کنید. ▪ با اسکنه شیارهایی از لبه خارجی هویج...
-
طرز تهیه دوغ گازدار
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:44
اول از همه باید ماست مناسبی انتخاب کنید. یعنی ماستی که یک دست و ترش باشد ( اگر ترش نیست ماست را در ظرف سر بسته و به مدت ۳ روز در یخچال نگهداری میکنیم ) سپس ماست را آنقدر هم میزنیم تا کاملا براق شود آنگاه دو برابر ماست موجود آب به آن اضافه میکنیم و میزان نمک هم به دلخواه خواهد بود. حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه...
-
آموزش پخت سوپ ژولین
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:43
هویج : ۵۰۰ گرم توت : ۲ عدد شلغم : ۵۰۰ گرم کلم : قدری جعفری ساطوری شده : قدری کرفس خرد شده : ۱ عدد پیاز : ۱ عدد کاهو : ۱ عدد کره : ۱ قاشق سوپخوری نخود فرنگی : قدری تره فرنگی و هویج و شلغم و کرفس و پیاز را خرد کرده نصف قاشق چایخوری نمک و شکر روی آن بپاشید. سپس کره را در دیگ ریخته مخلوط فوق را در آن بریزید و هم بزنید تا...
-
طرز تهیه سالاد عدسی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:42
عدس : ۲ فنجان نمک : قدری فلفل : قدری پیاز : قدری مقداری عدس را پخته آب آن را به دور ریخته و مقداری سرکه و روغن و نمک با آن آمیخته بگذارید سرد شود، اگر لیمو را ریز ریز کرده رویش بریزید ، خوشمزه تر خواهد شد.
-
آموزش پخت کدوی سرخ شده
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:41
کدو : ۴ عدد سس گوجه فرنگی : قدری پنیر پارمیسان : ۵۰ گرم کدوها را درسته پخته پوستش را تراشیده مدت دو دقیقه در آبجوش نمک دار بپزید، سپس آنها را از آب بیرون آورده، در روغن سرخش نموده، رویش سس گوجه فرنگی و پنیر هلندی رنده شده و کره ریخته مدت ده دقیقه در فر بپزید.
-
آموزش پخت خوراک ماهیچه
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:40
گوشت ماهیچه گوسفندی : ۳ عدد پیاز : ۱ عدد هویج : ۴ عدد نمک : ۱ قاشق مربا خوری آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری فلفل : کمی پیاز ریز سفید : ۰.۵ کیلو ماهیچه را خوب شسته موی آن را میگیریم. پیاز را پوسکنده به چهار قسمت میکنیم هویج را شسته و میتراشیم ماهیچه و پیاز و هویج و نمک و فلفل را با یک فنجان آب در دیگ بخار میریزیم و روی...