X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 01:53 ب.ظ

گیلاس شرین : ۵۰۰ گرم
شکر : ۵ قاشق سوپخوری
آرد ذرت : ۰.۵ قاشق سوپخوری
آب : ۱ فنجان
گیلاس‌ها را پاک کرده و شسته شربت را فراهم نموده گیلاس‌ها را در آن بریزید و مدت ده دقیقه روی آتش ملایم بجوشانید. سپس گیلاس‌ها را در ظرف بلور ریخته آرد ذرت را با شربت قند مخلوط نموده، آن را روی گیلاس‌ها بریزید.

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo