شرح حال این غذا:
مواد لازم:
تخممرغ ۶ عدد
آرد سفید ۵ قاشق سوپخوری
گردوی چرخ کرده ۸ قاشق سوپخوری
کره ۱۵۰ گرم
بیکینگ پادر دو قاشق چایخوری
شکر یک پیمانه
وانیل یا رنده پوست لیمو ترش به مقدار کافی
دستور تهیه: طرز عمل مثل کیک کرهای است آرد و گردو را در آخر کار داخل
مایه مینمائیم و مانند کیک کرهای در قالب میریزیم و بهمدت یک ساعت با
حرارت ۳۵۰ درجه در فر طبخ میکنیم، بعد کیک را از فر بیرون میآوریم و بعد
از سرد شدن از قالب خارج میسازیم و برای تزئین آن در تا سه عدد سفیده
تخممرغ را جداگانه خوب میزنیم بهطوری که از تخممرغ زنی نریزد، بعد یکی
دو قاشق سوپخوری خاکه قند با سفیده مخلوط میکنیم و این مایه را روی سطح
کیک میمالیم کمی هم خلال بادام روی آن میپاشیم و کیک را میگذاریم در فر
روی پنجره آخر بهطرف بالا با حرارت ۳۰۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت
بماند خلال بادام و سفیده تخممرغ باید کمی برشته و طلائی شود.