زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

آموزش پخت کشک بادنجان

شرح حال این غذا:
مواد لازم:
گوشت مغز ران نیم کیلوگرم
پیاز سرخ کرده ۳-۲ قاشق سوپخوری
لپه یک استکان
کشک سائیده غلیظ ۳-۲ لیوان
بادنجان متوسط ۱۲-۱۰ عدد
روغن به مقدار کافی
دستور تهیه: گوشت را قیمه‌ای خرد می‌کنیم و می‌شوئیم و داخل پیاز سرخ کرده می‌ریزیم، بعد لپه را نیز می‌شوئیم و داخل گوشت می‌ریزیم و روی آتش با حرارت ملایم می‌گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود، بعد ۲ تا ۳ لیوان آب داخل گوشت کاملا بپزد و کمی آب داشته باشد. سپس کمی نمک داخل گوشت میریزیم تا گوشت کاملا بپزد و کمی آب داشته باشد. سپس کمی نمک داخل گوشت میریزیم ممکن است کمی رب گوجه فرنگی یا زعفران سائیده نیز به گوشت میزنیم بعد بادنجان را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌زنیم و با حرارت ملایم در روغن فراوان سرخ میکنیم تا طلائی شود بعد بادنجانها را روی قیمه آماده شده می‌چینیم تا مغز بادنجان بپزد و کاملا پخته شود بعد از آماده شدن بادنجانها را دور دیس می‌چینیم و قیمه را وسط دیس می‌ریزیم و کشک را روی قیمه و بادنجان می‌دهیم و کمی نعناع داغ و گردوی خرد کرده روی آن می‌ریزیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد