X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 02:00 ب.ظ

شرح حال این غذا:
مواد لازم:
گوشت مغز ران نیم کیلوگرم
پیاز سرخ کرده ۳-۲ قاشق سوپخوری
لپه یک استکان
کشک سائیده غلیظ ۳-۲ لیوان
بادنجان متوسط ۱۲-۱۰ عدد
روغن به مقدار کافی
دستور تهیه: گوشت را قیمه‌ای خرد می‌کنیم و می‌شوئیم و داخل پیاز سرخ کرده می‌ریزیم، بعد لپه را نیز می‌شوئیم و داخل گوشت می‌ریزیم و روی آتش با حرارت ملایم می‌گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود، بعد ۲ تا ۳ لیوان آب داخل گوشت کاملا بپزد و کمی آب داشته باشد. سپس کمی نمک داخل گوشت میریزیم تا گوشت کاملا بپزد و کمی آب داشته باشد. سپس کمی نمک داخل گوشت میریزیم ممکن است کمی رب گوجه فرنگی یا زعفران سائیده نیز به گوشت میزنیم بعد بادنجان را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌زنیم و با حرارت ملایم در روغن فراوان سرخ میکنیم تا طلائی شود بعد بادنجانها را روی قیمه آماده شده می‌چینیم تا مغز بادنجان بپزد و کاملا پخته شود بعد از آماده شدن بادنجانها را دور دیس می‌چینیم و قیمه را وسط دیس می‌ریزیم و کشک را روی قیمه و بادنجان می‌دهیم و کمی نعناع داغ و گردوی خرد کرده روی آن می‌ریزیم.

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo