زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

آموزش پخت سوپ ژولین

هویج : ۵۰۰ گرم
توت : ۲ عدد
شلغم : ۵۰۰ گرم
کلم : قدری
جعفری ساطوری شده : قدری
کرفس خرد شده : ۱ عدد
پیاز : ۱ عدد
کاهو : ۱ عدد
کره : ۱ قاشق سوپخوری
نخود فرنگی : قدری
تره فرنگی و هویج و شلغم و کرفس و پیاز را خرد کرده نصف قاشق چایخوری نمک و شکر روی آن بپاشید. سپس کره را در دیگ ریخته مخلوط فوق را در آن بریزید و هم بزنید تا کمی سرخ بشود. همین که مختصری سرخ کردید. آب و قلم گاو را ریخته بگذارید یک‌ساعت و نیم بجوشد. سپس کاهو را خرد کرده به همراه نخود فرنگی در سوپ بریزید و بگذارید یک‌ساعت دیگر بجوشد و جعفری را در زمان کشیدن سوپ بروی آن بریزید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد