X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 02:01 ب.ظ
مواد لازم برای ۴نفر:
میگو بدون سر ۱کیلوگرم
روغن مایع نصف استکان
آب پیاز ۴قاشق غذاخوری
زعفران آب شده ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سفید ۱قاشق چایخوری
نمک به مقدارلازم
طرزتهیه:
۱_ میگوها را پوست کنده وروده پشتی آن را خارج میکنیم .پس از شستن آنها را در صافی گذاشته تا آب آن گرفته شود. سپس آنها را در ظرفی ریخته و۲ قاشق زعفران روی آن می ریزیم وخوب مخلوط می کنیم , آنگاه روغن مایع , فلفل ، آب پیاز ونمک به میگوها اضافه ومخلوط می نماییم وآن را در محل خنکی به مدت ۲ الی ۳ ساعت نگهداری وسپس آن را به سیخ می کشیم.
۲_ برای کشیدن میگوها به سیخ , اول بایستی سیخ ها را چرب نموده ومیگوها را از قسمت خمیده به سیخ بکشیم وروی زغال گذاشته وموقع کباب نمودن روی میگوها را با کره آب شده چرب می نماییم تا موقعی که رنگ آنها طلائی شود.
۳_ پس از کباب شدن آنها را در دیس بصورت ششلیک کشیده واطراف را با لیمو ترش , مارچوبه , خیارشور, جعفری ونخودفرنگی تزئین می نماییم .اکنون غذا حاضر است.
del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo