X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 02:09 ب.ظ

ژله  :  ۳ بسته
خامه  :  ۴۰۰ گرم
گلابی  :  ۰.۵ فنجان
سیب  :  ۰.۵ فنجان
هلو  :  ۰.۵ فنجان
آناناس کنسرو شیرین  :  ۰.۵ فنجان
ژلاتین  :  ۲۰۰ گرم
خاک قند  :  ۵ قاشق سوپخوری
وانیل  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتی‌متر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم.
ژله را در ۳ پیمانه آب جوش حل می‌کنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگ‌تر می‌ریزیم قالب کوچک‌تر را در داخل ان قرار می‌دهیم و داخل قالب کوچک‌تر را با وزنه یا یخ پر می‌کنیم به نحوی که قالب به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال می‌گذاریم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل می‌کنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط می‌نمائیم و میوه‌های آماده شده را در آن می‌ریزیم وقتی ژله کاملاً بسته شد از یخچال خارج می‌کنیم وزنه‌ها را از داخل قالب بیرون می‌آوریم و قالب کوچک‌تر را با آب نیم گرم پر می‌کنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج می‌نمائیم.
با این عمل قالب ژله‌ای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوه‌های خرد شده را داخل آن می‌ریزیم و پر می‌کنیم دوباره در یخچال می‌گذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار می‌دهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمی‌گردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت می‌دهیم.

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo