زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

طرز تهیه ژله میوه

ژله  :  ۳ بسته
خامه  :  ۴۰۰ گرم
گلابی  :  ۰.۵ فنجان
سیب  :  ۰.۵ فنجان
هلو  :  ۰.۵ فنجان
آناناس کنسرو شیرین  :  ۰.۵ فنجان
ژلاتین  :  ۲۰۰ گرم
خاک قند  :  ۵ قاشق سوپخوری
وانیل  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب کوچکتر ۲ تا ۳ سانتی‌متر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم.
ژله را در ۳ پیمانه آب جوش حل می‌کنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده و مایه را در قالب بزرگ‌تر می‌ریزیم قالب کوچک‌تر را در داخل ان قرار می‌دهیم و داخل قالب کوچک‌تر را با وزنه یا یخ پر می‌کنیم به نحوی که قالب به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال می‌گذاریم تا ژله کاملاً بسته شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل می‌کنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط می‌نمائیم و میوه‌های آماده شده را در آن می‌ریزیم وقتی ژله کاملاً بسته شد از یخچال خارج می‌کنیم وزنه‌ها را از داخل قالب بیرون می‌آوریم و قالب کوچک‌تر را با آب نیم گرم پر می‌کنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج می‌نمائیم.
با این عمل قالب ژله‌ای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند و ژلاتین و میوه‌های خرد شده را داخل آن می‌ریزیم و پر می‌کنیم دوباره در یخچال می‌گذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب نیم گرم قرار می‌دهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمی‌گردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زینت می‌دهیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد