مواد لازم:
گوشت فیله گوساله:۷۰۰ گرم
پیاز:۴ عدد
فلفل دلمهای سبز:۲ عدد
گوجه فرنگی:۲ عدد
قارچ درشت:۴ عدد
رب گوجه:۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع:مقداری
نمک و فلفل:به میزان لازم
دستور تهیه:
۲ عدد از پیازها را با رنده ریز کرده و در تنظیف ریخته و فشار
میدهیم تا آب آن گرفته شود، سپس گوشت را به قطعات یکدست برش
داده و به مدت ۲۴ ساعت در آب و پیاز خوابانده، آنگاه ۲ عدد پیاز
دیگر، فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را مطابق تصویر به قطعات یکدست
برش داده و قارچ را نیز از وسط دو نیم کرده، قسمت بالای فر را روی
آخرین درجه روشن کرده و برشهای گوشت، پیاز، فلفل، گوجه فرنگی و
قارچ را به ترتیب به چوب کباب چوبی کشیده، کف سینی فر را با
روغن مایع چرب نموده، کبابها را در سینی قرار داده و در پنجره
بالای فر میگذاریم تا یک طرف کباب بپزد.بعد آن را برگردانده و
طرف دیگر را میپزیم.کمی نمک و فلفل روی کباب میپاشیم و رب
گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل را در مقداری روغن مایع تفت داده و
اندکی آب به آن اضافه کرده و میگذاریم چند جوش بزند، سپس این
مایع را در اواخر پخت کباب روی آن ریخته و بعد از ۲ دقیقه از فر
بیرون میآوریم.