زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

آموزش پخت کباب‌ قارچ‌ و فلفل

مواد لازم:
گوشت‌ فیله‌ گوساله‌:۷۰۰ گرم‌
پیاز:۴ عدد
فلفل‌ دلمه‌ای‌ سبز:۲ عدد
گوجه‌ فرنگی‌:۲ عدد
قارچ‌ درشت‌:۴ عدد
رب‌ گوجه‌:۴ قاشق‌ سوپخوری‌
روغن‌ مایع‌:مقداری‌
نمک‌ و فلفل‌:به‌ میزان‌ لازم‌
دستور تهیه:
۲ عدد از پیازها را با رنده‌ ریز کرده‌ و در تنظیف‌ ریخته‌ و فشار می‌دهیم‌ تا آب‌ آن‌ گرفته‌ شود، سپس‌ گوشت‌ را به‌ قطعات‌ یک‌دست‌ برش‌ داده‌ و به‌ مدت‌ ۲۴ ساعت‌ در آب‌ و پیاز خوابانده‌، آن‌گاه‌ ۲ عدد پیاز دیگر، فلفل‌ دلمه‌ای‌ و گوجه‌ فرنگی‌ را مطابق‌ تصویر به‌ قطعات‌ یک‌دست‌ برش‌ داده‌ و قارچ‌ را نیز از وسط دو نیم‌ کرده‌، قسمت‌ بالای‌ فر را روی‌ آخرین‌ درجه‌ روشن‌ کرده‌ و برش‌های‌ گوشت‌، پیاز، فلفل‌، گوجه‌ فرنگی‌ و قارچ‌ را به‌ ترتیب‌ به‌ چوب‌ کباب‌ چوبی‌ کشیده‌، کف‌ سینی‌ فر را با روغن‌ مایع‌ چرب‌ نموده‌، کباب‌ها را در سینی‌ قرار داده‌ و در پنجره‌ بالای‌ فر می‌گذاریم‌ تا یک‌ طرف‌ کباب‌ بپزد.بعد آن‌ را برگردانده‌ و طرف‌ دیگر را می‌پزیم‌.کمی‌ نمک‌ و فلفل‌ روی‌ کباب‌ می‌پاشیم‌ و رب‌ گوجه‌ فرنگی‌ و کمی‌ نمک‌ و فلفل‌ را در مقداری‌ روغن‌ مایع‌ تفت‌ داده‌ و اندکی‌ آب‌ به‌ آن‌ اضافه‌ کرده‌ و می‌گذاریم‌ چند جوش‌ بزند، سپس‌ این‌ مایع‌ را در اواخر پخت‌ کباب‌ روی‌ آن‌ ریخته‌ و بعد از ۲ دقیقه‌ از فر بیرون‌ می‌آوریم‌.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد