-
طرز تهیه پودینگ شکلات
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:39
نوع مقدار پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ ۲عدد نشاسته ۳ قاشق غذاخوری شکر ۱ پیمانه شیر ۳ پیمانه بیسکوئیت خرد شده ۱ پیمانه کره ۵۰ گرم ابتدا کره و پودر کاکائو را روی حرارت می گذاریم تا کره آب شود ( با شعله ملایم ) سپس زرده و شکر را مخلوط می کنیم و به پودر کاکائو اضافه می کنیم ، سپس شیر و نشاسته را مخلوط می کنیم و...
-
آموزش پخت شیرینی میکادو
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:38
آرد را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید مرتب هم زده تا طلایی شود. کره را اضافه کنید کمی هم بزنید و از روی حرارت بردارید،سپس پودر قند ،کاکائو،اسانس و پودر بادام را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید در آخرین مرحله ارده را اضافه کرده و مجدداً مواد را هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط گردد، یک ورق نان میکادو روی سطح کار...
-
طرز تهیه رولت گردویی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:37
زمان تهیه: ۲۰ الی ۲۵ دقیقه زمان طبخ : ۱۲ الی ۱۵ دقیقه مواد لازم: ۳ عدد تخم مرغ که زرده و سفیده آنها جدا شده باشد ۲ قاشق چایخوری آب ۷۵ گرم پودرقند ۲ قاشق بزرگ عسل شفاف ۱۰۰ گرم آرد سفید ۷۵ گرم گردوی چرخ شده مقداری پودر قند برای روی رولت ۲۵ گرم گردوی خرد شده برای داخل رولت ۲۰۰ میلی لیتر خامه یک قاشق بزرگ عسل تعدادی گردوی...
-
آموزش پخت آش اماج
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:35
آرد سفید : ۳۷۵ گرم پیاز : ۲ عدد لوبیا : ۱۰۰ گرم عدس : ۱۰۰ گرم سبزی : ۱ کیلو آرد را با کمی نمک مخلوط نموده در لاوک بریزید سپس آب رویش پاشیده بالش و ورز بدهید تا بهصورت دانههای خشخاش درآید، آن وقت آن را از غربال رد کرده دانههای درشتش را گرفته. اسفناج و عدس را در دیگ ریخته بپزید، سپس لوبیا و عدس را که قبلاً بار...
-
طرز تهیه اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:34
سیب زمینی : ۲۵۰ گرم کره : ۲ قاشق سوپخوری سیر : ۲ عدد گوشت گوسفند : ۱۰۰ گرم قارچ : ۱۰۰ گرم جعفری ساطوری شده : ۱ قاشق سوپخوری ماهی کولی : ۴ عدد زیتون سبز : ۱۲ عدد پیاز داغ عسلی : ۴۰۰ گرم روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری پنیر پیتزا : ۱ قاشق سوپخوری پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمائید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری...
-
موزش پخت آلبالو پلو با گوشت
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:32
برنج : ۱۰۰۰ گرم آلبالو : ۲۰۰۰ گرم شکر : ۲۰۰۰ گرم گوشت بره : ۱۵۰۰ گرم روغن : ۲۰۰ گرم زعفران : ۱ قاشق مربا خوری بادام : ۵۰ گرم پسته : ۵۰ گرم برنج را خیس میکنیم هسته آلبالو را میگیریم شکر را روی آلبالو میریزیم ظرف آلبالو را (که بهتر است لعابی باشد) روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید بهطوری که بعد از جوش آمدن یک ربع تا...
-
آموزش پخت کتلت مرغ
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:31
شرح حال این غذا: دستور تهیه : برای این کتلت باید از سینه مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را از استخوان طوری جدا میکنیم که انتهای بال باقی بماند و پوست سینه را میگیریم و کمی آنرا میکوبیم بهطوری که پهن و نازک شود؛ بعد دو سه عدد تخممرغ را در ظرفی میشکنیم و با کمی نمک مخلوط میکنیم، سپس قطعات سینه را در نان خشک کوبیده شده...
-
آموزش پخت شامی با ماهی کپور
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:30
مواد لازم : ماهی چرخ شده ۶۰۰گرم نمک وفلفل وزعفران به مقدارکافی سیب زمینی ۳۰۰گرم تخم مرغ ۲عدد لپه ۱۵۰ گرم سیر ۵۰گرم تره , گشنیز, شنبلیله ۲۰۰گرم طرزتهیه: ماهی را پس از جداسازی تیغها وتمیزکردن چرخ کنید .سیب زمینی ولپه را پخته , آنها را نیز چرخ کنید.سبزیها را شسته وبصورت ریز خرد کنید.ماهی، سیب زمینی ،لپه وسبزیها را با...
-
طرز تهیه گراتن بادنجان
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:29
شرح حال این غذا: مواد لازم : بادنجان متوسط ۶-۵ عدد سس بشامل یا سس سفید ۴-۳ پیمانه کره ۱۰۰ گرم مغز نان خرد شده یک پیمانه جعفری خرد شده ۳-۲ قاشق سوپخوری نمک وفلفل به مقدار کافی پنیر گرویر ۱۰۰ گرم دستور تهیه: بادنجانها را روی آتش یا در فر کبابی میکنیم بهطوری که مغز آن پخته شود، بعد پوست بادنجان را میگیریم و سر آنرا...
-
آموزش پخت خورش گل کلم با اسفناج
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:26
● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: گل کلم متوسط (گل شده) پنج لیوان سیب زمینی متوسط: سه عدد اسفناج پاک کرده: یک کیلو هویچ متوسط: دو عدد زنجبیل خشک: نصف قاشق مربا خوری سیر خردل: دو قاشق چای خوری ماست کم چرب: یک سوم لیوان آرد سفید: دو قاشق غذا خوری نمک: نصف قاشق چای خوری روغن زیتون: یک...
-
آموزش پخت پیتزای گوشت و اسفناج
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:24
● مواد لازم : ۲۴۰ گرم گوشت فیله یا راسته گوسفندی، ۵/۱ قاشق چایخوری ادویه، کمی نمک، نصف پیمانه ماست کم چربی، یک عدد پیاز متوسط، خلال شده، یک حبه سیر، ۲۵۰ گرم اسفناج کمی خرد شده، یک قاشق سوپخوری آبلیمو، خمیر پیتزا، نصف پیمانه پنیر پیتزای رنده شده، نصف قاشق چایخوری زیره آسیاب شده، دو قاشق چایخوری آب، دو قاشق سوپخوری برگ...
-
طرز تهیه سس قهوه ای
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:23
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری کره : ۱ قاشق سوپخوری هویج : ۲ عدد پیاز : ۲ عدد رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق سوپخوری جعفری ساطوری شده : ۱۰۰ گرم آب گوشت : ۱ فنجان چاشنی هندی : قدری فلفل : قدری نمک : قدری پیاز و هویج را خرد کرده در کره سرخ کنید و رویش آب بپاشید همین که آرد به اندازه کافی سرخ شد، آبگوشت و شاخههای جعفری، جوز هندی خرد...
-
آموزش پخت کباب چوبی یونانی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:22
مواد لازم : فیلهٔ گوساله ۱ کیلو روغن زیتون یک دوم فنجان پودر آویشن ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به مقدار لازم فلفل قرمز کمی فلفل دلمهای ۳ عدد گوجهفرنگی ۳ عدد پیاز متوسط ۴ عدد ● طرز تهیه: گوشت را بهصورت مربعهای ۳ سانتیمتری خرد میکنیم و به آن روغن زیتون، پودر آویشن، نمک و فلفل اضافه میکنیم و برای ۳ تا ۴ ساعت...
-
طرز تهیه مربای گیلاس
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:21
گیلاس ترش : ۳۰۰۰ گرم شکر : ۳۰۰۰ گرم وانیل : ۲.۳۵ گرم سفیده تخم مرغ : ۱ عدد گیلاس درشت و سالم را بهدقت با سنجاق دو شاخه هستهاش را بیرون بیاورید که له نشود بعد چرک شکر را گرفته آن را صاف نموده روی آتش بارش کنید. سپس گیلاسها را در آن ریخته روی آتش ملایم بپزید تا شکر در گیلاسها نفوذ کند. آنگاه به آن قدری وانیل بزنید،...
-
طرز تهیه کمپوت زرد آلو
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:20
رد آلو : ۸۰۰ گرم شکر : ۶ قاشق سوپخوری آب : ۱.۲۵ فنجان زرد آلوها را نصف کرده هستهاش را گرفته آن را در شربت قند ریخته بجوشانید. همین که زرد آلوها نرم شد، آن را با کفگیر بیرون آورده در ظرف بچینید. سپس شربت را جداگانه بجوشانید تا به اندازه یک لیوان بشود. زرد آلوها را در شیشه ریخته شربت را هم به آن اضافه کنید.
-
طرز تهیه ترشی گل کلم
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:19
گل کلم : ۲۰۰۰ گرم نعناع : ۱۰۰۰ گرم سیر : ۵۰۰ گرم سرکه : ۱ لیتر نمک : قدری نعناع را بهدقت تمیز میکنیم و میشوئیم و خشک میکنیم. بعد سیر را پوست میکنیم و با نعناع از چرخ رد میکنیم، سپس شیشه مناسبی را انتخاب مینمائیم و یکی دو ردیف گل کلم و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن میریزیم و باز مقداری گل کلم و...
-
طرز تهیه املت سبزی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:18
تخم مرغ : ۹ عدد شیر هموژنیزه : ۹ قاشق سوپخوری روغن : ۶ قاشق سوپخوری سبزی : ۱۰۰ گرم فلفل : قدری نمک : قدری سه عدد از تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب میزنیم و کمی نمک و فلفل بر آن میپاشیم، بعد یک قاشق از سبزی را با تخم مرغ و شیر مخلوط میکنیم و دو قاشق از روغن را در تابه میریزیم. بعد تابه مناسبی را که لبه آن...
-
آشنایی با وسایل و ابزار سفره آرایی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:17
مقدمه : سفره آرایی یعنی چیدن میز غذا ، سفره های مذهبی و غیره است. این درس بعنوان یک واحد درسی در دانشگاه جامع علمی - کاربردی تدریس می شود و قصد داریم تمام مهارتهای سفره آرایی را به شما ارائه دهیم، اینها همه بستگی به ذوق و سلیقه شما دارد. سفره آرایی در مورد غذاها است و شامل انواع برنج ، سالاد ها، مرباجات، ترشیجات ،...
-
آموز پخت شیرینی هایی برای سال نو مسیحی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:16
• بیسکویت نوئل مواد لازم برای حدود ۶ عدد بیسکویت: ۱۰۰ گرم کره ۵۰ گرم پودرقند ۱۰۰ گرم آرد سفید ۵۰ گرم بادام پودرشده ۲۲۵ گرم پودرقند برای تزئین ۱ قاشق سوپخوری آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری آب ۱ عدد تخم مرغ کمی زده شده کره را مدتی در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. در ظرف گودی کره و پودرقند را مخلوط کنید. آرد و پودر بادام را...
-
آموزش پخت ماهی سوف یا سفید(کباب)
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:15
● م واد لازم : ▪ ماهی سرخو یا سفید متوسط=۱ عدد ▪ کره یا روغن زیتون=یکصد گرم ▪ حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی=بمقدار زیاد برای تزئین ▪ آبلیمو=۱/۲ فنجان ▪ نمک و فلفل=بمقدار کافی ● طرز تهیه: فلسهای ماهی را می گیریم و شکمش را پاره می کنیم و محتویات آنرا خارج کرده تمیز می شوئیم و با کارد یا اره مخصوص آنرا از وسط دو نیم می...
-
درست کردن پروانه با گوجه فرنگی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:13
● وسایل مورد نیاز : ▪ گوجه فرنگی - چاقو - تخته چوبی ● روش کار : ▪ نصف گوجه فرنگی را به ۴ حلقه تقسیم کنید. (هرکدام به ضخامت نیم سانتیمتر) به طوری که در انتها به هم وصل باشند. ▪ سه حلقه زیرین را از وسط شکاف دهید. ▪ شاخک و سر پروانه را فرم دهید. ▪ بدن آماده شده را روی سر پروانه قرار دهید
-
چطور قهوه ترک دم کنیم؟
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:10
قهوه ترک به نامهایی چون قهوه یونانی و ارمنستانی هم شناخته میشود و نوشیدن آن در مناطق خاورمیانه، شمال آْفریقا، ارمنستان، سومالی و کشورهای حوزه بالکان رایج است. میگویند روش تهیه این قهوه در دمشق ابداع شد و در زمان امپراتوری عثمانی گسترش یافت. فرهنگ خوردن قهوه در کشورهای حوزه بالکان بسیار رایج است؛ به ویژه خوردن...
-
آموزش پخت سوپ بر کشایر
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:09
پیاز : ۱ عدد آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری کره : ۱ قاشق سوپخوری فلفل : ۱ عدد برگ دهمست : ۱ عدد رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری نمک : ۱ قاشق مربا خوری فلفل سفید : ۰.۴ قاشق مربا خوری آب : ۲ فنجان شکر : ۲ قاشق سوپخوری خامه : ۰.۵ فنجان ذرت زرد آب پز : ۱ فنجان کلم پیچ قرمز : ۴ عدد پیاز و کره را مدت پنج دقیقه پخته و آن را دائم...
-
طرز تهیه سالاد آندیو
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:07
اهوی اندیو : ۰.۵ کیلو سس فرانسه : ۶ قاشق سوپخوری اندیو نوعی کاهو است که خیلی کوچک و سفید رنگ و تلخ مزه میباشد و جرو سالادهای متداول در تمام دنیا به حساب میرود طرز درست کردن آن چنین است میتوان مانند کاهو از درازا نصف کرد یا یا آن را پر پر کرد. سپس با سس فرانسه به سر سفره میبریم
-
طرز تهیه رولت گوشت
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:06
رولت گوشت » غذایی بسیار کامل است. هم سبزیجات را در خود دارد و هم پروتئین. ضمن این که خیلی هم خوش آب و رنگ است. مواد لازم برای تهیه غذا رولت ۳ یا ۴ نفره گوشت چرخ کرده: ۱ کیلو، پیاز: ۱ عدد، زعفران: ۲ قاشق سوپخوری، قارچ خرد شده: ۱ لیوان، تخم مرغ پخته شده: ۴ عدد، زرشک: ۳ قاشق سوپخوری، جعفری خردشده: یک لیوان و سفیده تخم...
-
طرز تهیه سیب زمینی به طرز لیونز
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:05
سیب زمینی : ۱۰۰۰ گرم پیاز : ۱ عدد کره : ۱۰۰ گرم جعفری ساطوری شده : ۱ عدد سیب زمینی پخته پوستش را کنده آن را حلقه حلقه ببرید، بعد حلقههای سیب را در ماهی تاوه سرخ کرده، در ظرف بریزید. یک پیاز درشت را خرد کرده، علیحده سرخش نموده، مخلوط سیب زمینی بکنید. سپس روی آن چند شاخه جعفری خرد کرده بریزید تا معطر شود.
-
طرز تهیه نان موز
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:04
آرد سفید : ۱.۷۵ فنجان بکین پودر : ۲ قاشق سوپخوری شکر : ۰.۶۵ فنجان سودا : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری روغن : ۰.۳۵ فنجان تخم مرغ : ۲ عدد موز : ۳ عدد آرد و بکینک پودر و سودا و نمک را الک کنید و روغن به آن افزوده هم بزنید. سپس بهتدریج شکر و تخم مرغ در آن ریخته، خوب همش بزنید بهتدریج و به تناوب موز و آرد در آن ریخته، مخلوط فوق...
-
میوه های کریستالی شده
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:02
روش کریستالیزه کردن میوه، یکی از راههای نگهداری میوه در دوران گذشته بوده است و امروزه این میوهها به عنوان شیرینیهای بسیار لوکس و گران قیمت در بازار عرضه میشوند. در حال حاضر قیمت ۲۵۰ گرم آن ۸.۵ یورو است که چیزی حدود ۵-۶ عدد میوه خواهد بود. روش سنتی بعضی از این کارخانهها بسیار مفصل و طولانی است که طبعا دلیل موجهی...
-
طرز تهیه کیک سیب نروژی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 13:00
مواد لازم: مواد لازم برای تهیه خمیر: آرد الک شده: ۲ فنجان بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری کره: ۱ دوم فنجان نمک: ۱ چهارم قاشق چایخوری تخم مرغ زده شده: ۱ عدد آب: ۲ قاشق سوپخوری پودر قند: ۱ دوم فنجان وانیل: ۱ چهارم قاشق چایخوری مواد لازم برای داخل کیک: سیب بزرگ: ۳ عدد شکر: ۱ چهارم فنجان رنده پوست لیمو ترش : ۱ قاشق چایخوری آب...
-
آموزش پخت آش جو
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 12:57
جو پوست گرفته : ۰.۵ کیلو برنج : ۲۵۰ گرم کشک : ۷۵۰ گرم تره فرنگی : ۷۵۰ گرم جعفری ساطوری شده : قدری پیاز : قدری لبو : ۱ کیلو اول جو را بار کرده پس از یکساعت، برنج و سبزی را بریزید و بگذارید روی آتش ملایم پخته شود، سپس پیاز را حلقه حلقه نموده آن را با نمک و فلفل و زرد چوبه کمی علیحده سرخ نموده در آش بریزید همین که آش...