-
فال روزانه
چهارشنبه 24 شهریورماه سال 1389 19:36
فال روزانه شهریور ماه فال روزانه 24 شهریور ماه خواص رُب انار طرز تهیه رولت ماهی ژاپنی فال روزانه 23 شهریور ماه سیر و خواص آن فال روزانه 22 شهریور ماه فال روزانه 21 شهریور ماه فال روزانه 20 شهریور ماه فال روزانه 19 شهریور ماه
-
املت قارچ با مایکروفر | طباخی با ماکروفر
دوشنبه 20 مهرماه سال 1388 20:59
مواد لازم : قارچ 150 گرم تخم مرغ 3 عدد پیاز ریز سفید 1 عدد کره 25 گرم روغن 35 گرم فلفل قدری نمک قدری طرز تهیه : ابتدا پیاز را خرد کنید و همراه قارچ خرد شده داخل ظرف مخصوص مایکروفر ریخته و روغن یا کره را به آن اضافه می کنیم و به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار می دهیم . (در این فاصله آن را یکبار هم می...
-
آموزش پخت خوراک جوجه و فلفل هندی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 19:05
گوشت سینه مرغ بدون پوست : ۱۲۰۰ گرم فلفل سبز : ۱۰۰۰ عدد نشاسته : ۳ قاشق مربا خوری زنجبیل : ۱ قاشق مربا خوری شکر : ۲ قاشق مربا خوری سیر : ۱ قاشق مربا خوری آب : ۲.۵ فنجان فلفل سیاه : قدری نمک : ۱ قاشق مربا خوری سینه مرغ نپخته را مدت ۲۵ دقیقه در آب بجوشانید و سپس آن را از آب برداشته، پوستش را جدا کرده قطعه قطعهاش نمائید....
-
طرز تهیه کوردون بلو
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:58
کوردون بلو یک غذای ایتالیائی است که علیرغم اینکه بسیار پر کالری و لذیذ میباشد به هیچ عنوان جنبه چاقکنندگی ندارد و بدون نیاز به نان و یا سیبزمینی بسیار غذای کامل میباشد. - مواد لازم برای ۴ نفر: سینه مرغ ۴ عدد، ژامبون مرغ ۴ اسلایس (ورق)، سس کچاب (قرمز) تند ۴ قاشق غذاخوری، پنیر پارنژان ۸ قاشق غذاخوری، پودر کنتاکی به...
-
آموزش پخت خورش آلو و اسفناج
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:57
مواد لازم : نیم کیلوگوشت گوسفند یک کیلو اسفناج آلو برقانی۱۵۰ گرم پیازسرخ شده ۲ قاشق سوپخوری آبلیمو یا آب نارنج به مقدار کافی نمک و فلفل به مقدار کافی طرز تهیه : گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم. سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم می پزیم . اسفناج را بعد از پاک کردن...
-
آموزش پخت خورش ریواس
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:56
مواد لازم: ریواس ۱ کیلو گوشت گوسفند نیم کیلو پیاز ۲ عدد شکر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه و روغن به مقدار کافی نعنا ۲۰۰ گرم جعفری ۲۰۰ گرم پیاز ها را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند. گوشت را ریز ریز کرده و با پیازها مخلوط می کنیم و سرخ می کنیم تا وقتی که رنگ آن عوض شود . ۲ تا ۳ لیوان آب جوش به آن...
-
طرز تهیه پیتزای دریایی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:55
مواد لازم: آرد سه چهارم لیوان بیکینگ پودریک قاشق چای خوری نمک نصف قاشق چای خوری شیر یک سوم لیوان روغن مایع دوقاشق سوپ خوری پوره گوجه فرنگی۱۲۰ گرم رب گوجه فرنگی یک قاشق مرباخوری سیرله شده یک حبه پودر ارگانو یک قاشق چای خوری پودر جعفری یک قاشق چای خوری نمک و فلفل به میزان لازم میگو سه چهارم لیوان زیتون سیاه یا سبز ۲-۳...
-
طرز تهیه پیتزای تند سبزیجات
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:55
مواد لازم برای ۴ نفر: ۳۰ میلی لیتر یا دو فنجان روغن آفتابگردان ۲۵ میلی لیتر یا یک و نیم فنجان روغن زیتون یک بادمجان که از طول به لایه های نازکی تقسیم شده است یک فلفل دلمه ای قرمز که از طول به لایه های نازک تقسیم شده است پنج عدد گوجه فرنگی دوعدد سیر که به خوبی خرد شده است دو حبه سیر که به خوبی خرد شده است ۱۵۰میلی لیتر...
-
طرز تهیه سس مخصوص پیتزا
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:53
مواد لازم: رب گوجه فرنگی۳-۲ قاشق سوپخوری سرکه ۳-۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون۳-۲ قاشق سوپخوری شکر نصف قاشق سوپخوری ادویه یک قاشق سوپخوری نمک و فلفل به مقدار کافی سیر کوبیده یا رنده شده ۲-۱ حبه دستور تهیه: تمام مواد را مخلوط میکنیم و یکی دو جوش میدهیم و داخل خمیر پیتزا را با مواد لازم پر کرده و سس را روی آن میدهیم و بعد...
-
طرز تهیه سس سیب
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:51
سیب : ۱۰۰۰ گرم کره : ۵۰ گرم شکر : قدری جوهر لیمو : قدری سیبهای مناسب را انتخاب کرده پوستش را بکنید و خردش کنید در قابلمه سر پوشیده در آب مختصر، بپزید تا نرم شود. همین که سیبها باندازه کافی نرم شدند، کره و شکر در صورتیکه سیبها زیاد ترش باشند به آن افزوده، مورد مصرفش قرار دهید. چنانچه سیبها زیاد شیرین باشند چند...
-
موزش پخت کباب کوبیده
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:47
گوشت گوسفند : ۱ کیلو گرم دنبه : ۱۵۰ گرم جوش شیرین : ۱ قاشق سوپخوری پیاز : ۳ عدد تخم مرغ : ۲ عدد نمک : ۲ قاشق سوپخوری گوشت لخم و دنبه را به مقادیر مذکور با هم دوباره ماشین کرده پیاز رنده شده به آن افزوده و تخم مرغ و جوش شیرین در آن ریخته دستتان را در آب گرم فرو برده، آن را به مدت نیم ساعت مالش بدهید. سپس نمک هم به آن...
-
آموزش پخت کباب چوبی مدیترانه ای
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:44
مواد لازم: روغن زیتون : ۶ قاشق سوپخوری آب لیموی تازه : ۴ قاشق سوپخوری ریحان تازه خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری بادنجان قلمی بلند: ۱عدد سینه مرغ (پوست کنده بدون استخوان ): ۳۰۰گرم فلفل دلمه ای سبز یا قرمز: ۱عدد سیر خرد شده : ۱حبه کدوی کوچک : ۲عدد پیاز ترشی کوچک : ۱۲ تا ۱۶عدد نمک و فلفل سیاه : مقداری دستور تهیه: در یک کاسه...
-
طرز تهیه مربای بهار نارنج
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:43
بهار نارنج : ۳۰۰۰ گرم شکر : ۲۵۰۰ گرم آب لیموترش : ۰.۵ فنجان هل : ۱ قاشق سوپخوری این مربا یکی از لطیفترین و مطبوعترین مرباها است که باید در طبخ آن دقت بیشتری بهکار برود تا نتیجه مطلوب بهدست بیاید و نکته حساس آن است که باید بعد از چیدن بهار (شکوفه نارنج) بلافاصله آن را برای طبخ آماده نمود. هم وزن بهار شکر در نظر...
-
طرز تهیه مربای سیب درسته (یونانی)
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:42
مواد لازم : سیب سالم: ۱ کیلو، شکر: ۱ کیلو، آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری، گلاب: ۱ استکان سرخالی - طرز تهیه: سیبها را شسته، وسط آنها را با چاقوی مخصوص خالی میکنیم و با پوست در قابلمهٔ لعابی میریزیم و با آب روی سیبها را میپوشانیم. سپس با حرارت ملایم، سیبها را کمی میپزیم تا جائی که له نشود و پوست آنها نترکد. وقتی سیبها...
-
طرز تهیه کمپوت انجیر
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:35
( مواد لازم ) لیمو ترش متوسط ۱عدد گلاب یک چهارم پیمانه پیاز قرمز خرد شده ۱ عدد آب یک ونیم پیمانه عسل نصف پیمانه ساقه دارچین ۲ عدد وانیل نصف قاشق چایخوری انجیر تازه متوسط نیم کیلو گلابی سفت متوسط ۲ عدد ( طرز تهیه ) ۱ - با استفاده از یک چاقوی پوست کن ، لیمو ترش را پوست بکنید. داخل ورقه های پوست را تمیز کرده و آنها را به...
-
آموزش پخت املت اسفناج با سبزیجات سرخ شده
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:34
● مواد لازم : ۴ عدد تخم مرغ، نصف پیمانه اسفناج ریز خرد شده، روغن مایع، یک عدد پیاز متوسط، یک حبه سیر، کوبیده، یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، خلال شده، ۱۰۰ گرم لوبیا سبز، پخته، دو تا سه برگ کاهوی چینی، یک پیمانه جوانه ماش، یک قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی (کچاپ)، نمک و فلفل به اندازه کافی. زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید....
-
طرز تهیه خیار ترشی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:33
سرکه : ۳ لیتر نمک : قدری فلفل : ۳ قاشق سوپخوری خیار : ۲۰۰۰ گرم در صورتیکه بخواهیم خیار ترشی ترد تر شود ممکن است خیارها را در آب اهک به طریق زیر بخوابانیم، یکی دو کیلو آهک را با مقداری آب مخلوط میکنیم و میگذاریم آهک رسوب نماید و آب زلال آن را از صافی رد میکنیم و روی خیارها میریزیم بهطوری که کاملاً روی آنها را...
-
طرز تهیه ترشی پیاز سفید
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:31
پیاز ریز سفید : ۲۰۰۰ گرم سرکه : ۱ لیتر نمک : قدری شیشه را با پیاز ریز و سفید پوست کنده پر میکنیم و مقداری نمک لابلای پیازها میپاشیم و شیشه را از سرکه خوب سفید جوشانیده پر میکنیم، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالا تر خواهد داشت.
-
طرز تهیه کمپوت سیب
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:30
سیب : ۹۵۰ گرم شکر : ۸ قاشق سوپخوری آب : ۲.۵ فنجان پوست لیمو ترش : ۲۵ گرم آب را بجوش آورده، شکر و پوست لیمو ترش را در آن ریخته چند دقیقه که گذشت سیب را در آن بریزید. هر قطعه سیب که نرم شد، آن را بیرون آورده در ظرف بلوری بریزید. بعد آخر کار شربت را بجوشانید تا به اندازه دو لیوان برسد. شربت را در پایان کار روی سیبها...
-
طرز تهیه املت گوشت
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:29
نیم کیلو گوشت چرخ کرده۲، عدد پیازچه خرد شده، ۱۱۵ گرم ذرت (کنسرو پخته)۵۰، گرم قارچ حلقه شده۱، قاشق سوپخوری سویاسس (در صورت تمایل)۱، قاشق چایخوری سس فلفل با تندی متوسط۲، قاشق سوپخوری آب یا شیر۶، عدد تخم مرغ۲، قاشق سوپخوری روغن مایع. گوشت و یک قاشق سوپخوری روغن مایع را در تابه نچسبی بریزید و تفت دهید تا گوشت کاملاً برشته...
-
تزیین دستمال سفره به شکل گل
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:27
۱- تا کردن دستمال سفره به شکل گل گرچه پیچیده و مشکل به نظر می رسد ؛ اما با کمی دقت ، بسیار ساده و آسان است. یک دستمال سفره پارچه ای مربع شکل به ضلع ۴۰ سانتیمتر را در نظر بگیرید و ابتدا چهارگوشه دستمال را تا کرده ، بر روی مرکز آن قرار دهید. ۲- این کار را یک بار دیگر انجام دهید و گوشه های به دست آمده را بر روی مرکز مربع...
-
طرز تهیه بیسکویت با قطعات شکلات
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:26
مواد لازم: مقدار آرد سفید : ۲۲۵ گرم بیکینگ پودر: دو قاشق چای خوری نمک : یک چهارم قاشق چای خوری کره یا مارگارین: ۱۰۰ گرم شکر : ۱۰۰ گرم رنده پوست یک عدد پرتقال شکلات ساده خرد شده : ۷۵ گرم تخم مرغ زده شده : یک عدد آرد را در ظرف گودی همراه با بیکینگ پودر و نمک الک کنید. کره را که از قبل در دمای اتاق قرار داده اید تا کمی...
-
طرز تهیه بیسکویت مربایی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:25
مواد لازم : مقدار کره یا مارگارین : ۲۲۵ گرم پودر قند : ۲۲۵ گرم تخم مرغ زده شده : دو عدد اسانس وانیل: چند قطره آرد سفید : ۴۵۰ گرم مربا یا مارمالاد توت فرنگی یا زردآلو: مقداری آرد را در ظرف گودی الک کنید و کره و پودر قند را در ظرفی دیگر با هم مخلوط کرده، به صورت کرم درآورید. تخم مرغ را به مخلوط کره و پودر قند بیفزایید و...
-
تزئین دسرها
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:23
کاکائو را داخل یک کیسه که بصورت قیف در آورده ایم ، ریخته و با آن روی کرم کارامل را بصورت گل تزئین می کنیم. همچنین می توان مقداری خامه در داخل قیف در آورده ایم ، ریخته و با آن روی کرم کارامل را بصورت گل تزئین می کنیم. همچنین می توان مقداری خامه در داخل قیف ریخته و با آن روی کرم کارامل را بصورت گل تزئین کرد و می توان...
-
طرز تهیه میگو سوخاری(بوشهری)
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:22
مواد لازم: ▪ میگو=۵۰۰گرم ▪ تخم مرغ = ۳عدد ▪ آردسوخاری= به میزان لازم ▪ بکینگ پودر یا جوش شیرین=یک قاشق چایخوری ▪ زعفران= به مقدار کمی ▪ نمک= به میزان لازم طرز تهیه: مواد بالا را به غیر از آرد سوخاری با هم مخلوط کرده وسپس میگو رادر آن ریخته وبعد از آن در آرد سوخاری می غلطانیم دوبار این عمل را تکرار می کنیم و سپس در...
-
طرز تهیه ماهی شکم پر
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:20
● مواد لازم : ▪ ماهی ۱ عدد ▪ گشنیز خرد شده ۲۵۰ گرم ▪ پیاز خرد شده ۱ عدد ▪ سیر خرد شده ۲۵۰ گرم ▪ تمبرهندی به میزان لازم ▪ گردو ۵۰ تا ۱۰۰ گرم ▪ ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم ▪ روغن سرخ کردنی به میزان لازم ● طرز تهیه : - ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم. - مقداری نمک به ماهی می زنیم و می...
-
گل داودی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:19
● وسایل مورد نیاز : ▪ تره فرنگی ، چاقوی حکاکی ، قیچی ● روش کار : ▪ از قسمت سفید تره فرنگی به طول ۷ سانتیمتر جدا کنید. ▪ روی اولین لایه ۶ گلبرگ بلند ایجاد کنید. ▪ با قیچی سر گلبرگ ها را گرد کنید. ▪ گلبرگ های ردیف دوم را بین گلبرگ های ردیف اول ایجاد کنید. ▪ با قیچی ، سر گلبرگ ها را گرد کنید. ▪ مرکز تره فرنگی را بعد از...
-
گل نیلوفر آبی
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:18
● وسایل مورد نیاز : ▪ پیاز - چاقوی حکاکی - رنگ خوراکی ● روش کار : ▪ پیاز را پوست کنده ، در قسمت سر پیاز با کمک نوک چاقو ، ۸ تا ۹ گلبرگ ایجاد کنید ، سپس خطوط گلبرگ ها را با چاقو شکاف دهید. ▪ سر پیاز باقی مانده را جدا کنید. ▪ لایه های پیاز را با کمک نوک چاقو باز کنید. ▪ پیاز گل شده را در آب سرد رنگی بگذارید.
-
طرز تهیه نوشیدنی آناناس و نارگیل
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:17
● مواد لازم ▪ آناناس پوست کنده ۱/۲ عدد ( یا یک قوطی کنسرو آناناس ) ▪ شیر نارگیل ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری ▪ موز ۱ عدد ▪ پودر بادام ۱ قاشق غذاخوری ▪ یخ به میزان دلخواه ● طرز تهیه : آناناس را داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید . سپس بقیه مواد را به آن اضافه کنید و آنها را نیز پوره کنید . مایه آماده شده را داخل لیوان بریزید و...
-
طرز تهیه نوشیدنی گیلاس و پرتقال
یکشنبه 1 شهریورماه سال 1388 15:16
● مواد لازم ▪ گیلاس ۱ فنجان یا یک قوطی کنسرو گیلاس ▪ آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری ▪ شکر ۱ قاشق غذاخوری ▪ آب پرتقال یک و یک چهارم فنجان ▪ آب آناناس یک و یک چهارم فنجان ▪ یخ خرد شده به میزان دلخواه ▪ زنجفیل خرد شده ۱ قاشق چایخوری ● طرز تهیه : تمام مواد را داخل مخلوط کن بریزید و کاملا” با هم مخلوط کنید تا یکنواخت شود . سپس...