مواد لازم :
آرد۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۵-۴ عدد
روغن۲ قاشق سوپخوری
آب یک و یک دوم فنجان
شکر یک قاشق سوپخوری
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
پودر قند دو سوم فنجان
خامه ۲۵۰ گرم
طرز تهیه:
آب، نمک، شکر و روغن را در قابلمه کوچکی ریخته و آن را روی حرارت ملایم
اجاق قرار می دهیم تا جوش بیاید. سپس آرد را یکدفعه در آب در حال جوش می
ریزیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا خمیر به صورت توپی در وسط ظرف
قرار گیرد. بعد آن را از روی حرارت بر می داریم و خمیر را به دیواره ظرف
می چسبانیم تا کمی خنک شود . خمیر را در ظرف بزرگتری ریخته و تخم مرغ ها
را به تدریج اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا خمیر نرم و لطیفی به
دست آید.
سینی فر را چرب کرده و خمیر را در قیف ماسوره دار نسبتاً بزرگی می ریزیم و
خمیر را به شکل گرد بزرگ یا کوچک در سینی قرار می دهیم و آن را در طبقه
بالای پنجره فر با درجه حرارت ۴۰۰ درجه به مدت ۳۰- ۲۵ دقیقه قرار می دهیم
تا نان ها پف کرده و طلایی شوند. خامه را با وانیل و پودر قند آماده می
کنیم و پس از خنک شدن نانها درون آنها را به وسیله قیف پر می کنیم.