زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

آموزش پخت خورش‌ گل‌ کلم‌ با اسفناج

مواد لازم‌ برای‌ ۴ تا ۶ نفر:
گل‌ کلم‌ متوسط (گل‌ شده‌) پنج‌ لیوان‌
سیب‌ زمینی‌ متوسط: سه‌ عدد
اسفناج‌ پاک‌ کرده‌: یک‌ کیلو
هویچ‌ متوسط: دو عدد
زنجبیل‌ خشک‌: نصف‌ قاشق‌ مربا خوری‌
سیر خردل‌: دو قاشق‌ چای‌ خوری‌
ماست‌ کم‌ چرب‌: یک‌ سوم‌ لیوان‌
آرد سفید: دو قاشق‌ غذا خوری‌
نمک‌: نصف‌ قاشق‌ چای‌ خوری‌
روغن‌ زیتون‌: یک‌ قاشق‌ غذا خوری‌
●طرز تهیه‌:
در یک‌ ماهی‌ تابه‌ بزرگ‌ روغن‌ زیتون‌ را گرم‌می‌کنیم‌ و زنجبیل‌ و سیر را به‌ آن‌ اضافه‌ می‌نمایم‌ وهم‌ می‌زنیم‌ تاکمی‌ نرم‌ شوند. گل‌ کلم‌ گل‌ شده‌ وسیب‌ زمینی‌ پوست‌ کنده‌ و هویچ‌ را که‌ به‌ شکل‌مکعبی‌ خرد کرده‌ایم‌ به‌ ان‌ اضافه‌ می‌کنیم‌ و به‌مدت‌ پنج‌ دقیقه‌ تفت‌ می‌دهیم‌ سپس‌ آب‌سبزیجات‌ و خردل‌ را می‌جوشانیم‌ و به‌ مواد دیگرمی‌افزایم‌ و در ظرف‌ را می‌گذاریم‌ تا کمی‌ نرم‌شوند.اسفناج‌ را شسته‌ و خرد می‌کنیم‌ و با نمک‌ به‌سبزیجات‌ اضافه‌ می‌کنیم‌ تا حدود پنج‌ دقیقه‌ روی‌حرارت‌ بماند.
در ظرفی‌ ماست‌ و آرد را مخلوط می‌کنیم‌ وداخل‌ سبزیجات‌ می‌ریزیم‌ و حدود دو الی‌ سه‌دقیقه‌ هم‌ می‌زنیم‌ تا کمی‌ غلیظ شود. اکنون‌خورش‌ جا افتاده‌ و اماده‌ سرو است‌.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد