X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 01:21 ب.ظ

گیلاس ترش : ۳۰۰۰ گرم
شکر : ۳۰۰۰ گرم
وانیل : ۲.۳۵ گرم
سفیده تخم مرغ : ۱ عدد
گیلاس درشت و سالم را به‌دقت با سنجاق دو شاخه هسته‌اش را بیرون بیاورید که له نشود بعد چرک شکر را گرفته آن را صاف نموده روی آتش بارش کنید. سپس گیلاس‌ها را در آن ریخته روی آتش ملایم بپزید تا شکر در گیلاس‌ها نفوذ کند. آنگاه به آن قدری وانیل بزنید، دو جوش که زد بردارید و در ظرف مربا بریزید.

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo