تخم مرغ : ۹ عدد
شیر هموژنیزه : ۹ قاشق سوپخوری
روغن : ۶ قاشق سوپخوری
سبزی : ۱۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
سه عدد از تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب میزنیم و کمی نمک و فلفل
بر آن میپاشیم، بعد یک قاشق از سبزی را با تخم مرغ و شیر مخلوط میکنیم
و دو قاشق از روغن را در تابه میریزیم.
بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتیمتر باشد روی
آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم تا روغن
کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه میریزیم بهطوری که
سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت بسته شود، بعد
املت را با یک چنگال و یک کفگیر بهدقت لوله میکنیم.
با بقیه تخم مرغها به همین طریق دو قطعه املت دیگر تهیه و آماده میکنیم.