X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 12:53 ب.ظ

برنج  :  ۱۰۰۰ گرم
باقلا  :  ۷۵۰ گرم
پیاز  :  ۴ عدد
روغن  :  ۲۰۰ گرم
زردچوبه  :  ۳ قاشق مربا خوری
کشمش  :  ۲۵۰ گرم

پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می‌کنیم تا طلائی شود زردچوبه را در آن یک تفت می‌دهیم ۴ تا ۵ لیوان آب در آن می‌ریزیم باقلا را تمیز کرده می‌شوئیم و داخل ظرف پیاز می‌ریزیم و یک قاشق سوپخوری نمک به آن اضافه می‌نمائیم می‌گذاریم باقلا نیمه پز شود برنج را می‌شوئیم با ۴ تا ۵ لیوان آب مخلوط باقلا می‌نمائیم به‌هم می‌زنیم و حرارت را ملایم می‌کنیم تا برنج و باقلا بپزد و آب آن تبخیر شود در صورت مصرف کشمش آن را می‌شوئیم و وسط پلو را باز می‌کنیم و لای آن می‌گذاریم و در حدود یکساعت باید با حرارت ملایم یا در فر دم بکشد در صورت دم کردن در فر حرارت ۳۵۰ درجه است، موقع کشیدن کشمش را با کفگیر برمی‌داریم پلو را در دیس می‌کشیم و بعد کشمش را روی آن می‌ریزیم و روغن داغ کرده روی آن می‌دهیم - ممکن است چند عدد تخم مرغ نیمرو نیز روی پلو بچینیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo