X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 03:56 ب.ظ

مواد لازم:
ریواس ۱ کیلو
گوشت گوسفند نیم کیلو
پیاز ۲ عدد
شکر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه و روغن به مقدار کافی
نعنا ۲۰۰ گرم
جعفری ۲۰۰ گرم
پیاز ها را خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند. گوشت را ریز ریز کرده و با پیازها مخلوط می کنیم و سرخ می کنیم تا وقتی که رنگ آن عوض شود . ۲ تا ۳ لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا در حرارت متوسط برای ۴۵ دقیقه بجوشد. ریواس ها را با دقت می شوییم و آنها را به قطعات ۳ سانتیمتری می بریم . نعنا و جعفری را به خوبی ریز می کنیم و در روغن سرخ می کنیم . ریواس ، نعناع ، جعفری ، شکر ، نمک و فلفل را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم برای ۱۰ دقیقه بجوشد . خورش آماده سرو است.
البته باید دقت کنیم تا ریواس ها خیلی نرم نشوند .

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo