X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 03:55 ب.ظ

مواد لازم برای ۴ نفر:
۳۰ میلی لیتر یا دو فنجان روغن آفتابگردان
۲۵ میلی لیتر یا یک و نیم فنجان روغن زیتون
یک بادمجان که از طول به لایه های نازکی تقسیم شده است یک فلفل دلمه ای قرمز که از طول به لایه های نازک تقسیم شده است
پنج عدد گوجه فرنگی
دوعدد سیر که به خوبی خرد شده است
دو حبه سیر که به خوبی خرد شده است
۱۵۰میلی لیتر آب مرغ یا گوشت
۲۲۵ گرم یا دو فنجان برنج که پخته شده است
۴۰ گرم زیتون که به خوبی خرد شده است
۳۵۰ گرم خمیر
دستور تهیه:
ابتدا فر را ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم می کنید.
۱۵ میلی لیتر از روغن آفتابگردان را در ظرفی قرار می دهید و برش های بادمجان را در ظرف می گذاریم و برای ۴ تا ۵ دقیقه آن را تفت می دهیم و بعد از آن بادمجان ها را روی توری یا دستمال تمیز قرار می دهیم تا روغن اضافی اش گرفته شود قطعات بریده و باریک شده فلفل دلمه ای قرمز را به ظرف اضافه می کنیم.در ظرف را می گذاریم و برای ۵ تا ۶ دقیقه آن را به خوبی حرارت می دهیم تا فلفل ها کاملاً نرم شده و کمی طلایی رنگ شوند. پوست گوجه فرنگی ها را جدا کرده و آنها را حلقه حلقه می کنیم برای این کار گوجه فرنگی ها را در آب جوش قرار می دهیم سپس پوست آنها را جدا می کنیم.روغن زیتون را در ظرف (تابه) می ریزیم و موسیر و پیاز را به آن اضافه می کنیم و برای ۴ دقیقه آن را با شعله کم حرارت می دهیم تا کاملاً نرم شوند.سپس برشهای حلقه ای گوجه را به آن اضافه می کنیم و برای چند دقیقه دیگر آنها را با هم حرارت می دهیم تا کاملاً نرم شوند در این مرحله ادویه را مثل نمک و فلفل اضافه کرده و اگر از طعم و بوی ریحان لذت می برید می توانید برگ های تمیز و شسته شده ریحان را نیز که به صورت متوسط خرد کرده اید به ماهیتابه اضافه کنید. هسته های زیتون را گرفته و خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در این مرحله حرارت زیر تابه را زیاد کرده و بلافاصله آبگوشت یا مرغ را می افزایید تا مواد کاملاً به جوش آیند.بعد از آن بادمجان و مخلوط مواد تابه را با هم مخلوط کرده در ظرف مناسبی ریخته و برنج پخته شده را روی آن می ریزید. حالا مخلوط شما آماده است. کافی است خمیر پیتزا را روی آن قرار دهید و اطراف خمیر را کاملاً صاف کنید و تا اطراف ظرف بکشید (خمیر باید کمی از ظرف مورد نظر شما بزرگتر باشد)
مواد را به همین صورت برای ۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملاً روی آن طلایی شود. بعد از آماده شدن پیتزا آن را به درون ظرف مناسب دیگری منتقل کنید و آن را سر میز یا سفره ببرید. می توانید این غذا را با سالاد میل کنید و از طعم دلنشین این غذای ساکنان مناطق مدیترانه لذت ببرید.

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo