زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

طرز تهیه مربای بهار نارنج

بهار نارنج  :  ۳۰۰۰ گرم
شکر  :  ۲۵۰۰ گرم
آب لیموترش  :  ۰.۵ فنجان
هل  :  ۱ قاشق سوپخوری
این مربا یکی از لطیف‌ترین و مطبوعترین مرباها است که باید در طبخ آن دقت بیشتری به‌کار برود تا نتیجه مطلوب به‌دست بیاید و نکته حساس آن است که باید بعد از چیدن بهار (شکوفه نارنج) بلافاصله آن را برای طبخ آماده نمود.
هم وزن بهار شکر در نظر می‌گریم و برای هر یک کیلو شکر دو لیوان آب کافی است بهتر است بهار را دو سه ساعت در آب آهک بخوابانیم دیگ مناسبی را آب می‌ریزیم و جوش می‌آوریم بهار از آب آهک خارج می‌کنیم و می‌شوئیم دوباره در آب می‌جوشانیم و آب آن را عوض می‌کنیم، بعد بهار را در آب شیرین به مدت ۲۴ ساعت قرار می‌دهیم و سه تا چهار بار آب آن را عوض می‌کنیم، تا تلخی بهار گرفته شود بعد شکر را با آب می‌جوشانیم و صاف می‌کنیم و بهار را که تلخی آن گرفته شده است در شربت می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم تا شربت بجوشد و قوام بیاید، بعد ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری آب لیمو را اضافه می‌کنیم و بعد از دو سه جوش مربا را از روی آتش بر می‌داریم.
تهیه آب آهک:
به نسبت هر یک کیلو بهار نارنج یک کیلو آهک را در ۵ تا ۶ لیوان آب سرد حل می‌کنیم به‌هم می‌زنیم و می‌گذاریم آهک کاملاً رسوب کند و بعد آب زلال آن را روی بهار نارنج می‌ریزیم و بعد ۲ تا ۳ ساعت بهار نارنج را مطابق دستور بالا آماده می‌کنیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد