کاکائو را داخل یک
کیسه که بصورت قیف در آورده ایم ، ریخته و با آن روی کرم کارامل را بصورت
گل تزئین می کنیم. همچنین می توان مقداری خامه در داخل قیف در آورده ایم ،
ریخته و با آن روی کرم کارامل را بصورت گل تزئین می کنیم. همچنین می توان
مقداری خامه در داخل قیف ریخته و با آن روی کرم کارامل را بصورت گل تزئین
کرد و می توان روی هر یک از این گلها یک دانه آلبالو گذاشت.
ظرف ژله ای را تهیه کرده و ژله را در آن قرار می دهیم. با استفاده از توپی
لوستن دایره هایی کوچکی از کیوی برش داده و یکی از این دایره ها را در
داخل ژله قرار می دهیم و اطراف آنرا با آلبالو تزئین می کنیم.
پرتقال را نیز به همین صورت برش می زنیم و می توان ژله را داخل ظرف پرتقال
(که در جلسات گذشته آموزش داده شد) و با خلالهای فانتزی تزئین کرد. یک
دانه آلبالو روی خلالهای فانتزی می گذاریم تا بصورت یک گل روی دسته سبد در
آید. یا می توان با برشهای کوچک از کیوی ، ژله را تزئین کرد، یا می توان
پوست پرتقال را به صورت چتر درست کرد و تمام آلبالوها را داخل چتر فانتزی
قرار داد و کنار ژله گذاشت.
یک پرتقال را به صورت ۷ و ۸ درآورده، یک قسمت آن را بر می داریم، به همان
صورت پرتقال ۷ و ۸ را زیر آن گذاشته و ژله را در درون آن قرار می دهیم و
با آلبالو تزئین می کنیم. |