آموزش پخت سوپ سرد هندی

پیاز : ۲ عدد
کری پاودر : ۱ قاشق مربا خوری
نارگیل : قدری
آب مرغ : ۵ فنجان
گوجه فرنگی : ۲ عدد
کره : ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
سیب : ۱ عدد
سیر : ۱ عدد
خامه : ۱ فنجان
لیمو ترش : ۱ عدد
پیاز را خرد کرده در کره سرخش کنید. سپس سیر و کری پاودر و آرد به آن افزوده آن را چند دقیقه بپزید.
آب گوشت مرغ را به آن اپافه کرده سیب و گوجه فرنگی و نارگیل و لیمو ترش در آن بریزید و سرش را بپوشانید روی آتش ملایم بپزید. سپس آن را صاف کرده بگذارید سرد بشود. قدری خامه شیرین هم رویش بریزید.