طرز تهیه باقلاوابیچ

نوع مقدار
شوید خشک ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۳ عدد
سیر ۳ حبه
روغن و کره ۱۰۰ گرم
باقالی مازندرانی( پلویی ) ۵۰۰ گرم
آب ۱ پیمانه پلوپز
نمک،فلفل،زردچوبه،دارچین به میزان لازم
ابتدا باقالی را از پوست جدا کرده و همراه سیر می کوبیم و بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت می دهیم سپس آب به آن افزوده و وقتی یک جوش زد تخم مرغ ها را در آن شکسته و می گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و پخته شود . وقتی آب غذا خشک شد و باقالی و تخم مرغها هم پخته شد غذا را هم زده و با کمی روغن مجدداً سرخ می کنیم سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت می دهیم تا کاملاً سرخ شود. این غذا با برنج سرو می شود و در کنارش ماهی شور،زیتون پرورده و ماست سرو می شود.