ژله : ۳ بسته
خامه : ۴۰۰ گرم
گلابی : ۰.۵ فنجان
سیب : ۰.۵ فنجان
هلو : ۰.۵ فنجان
آناناس کنسرو شیرین : ۰.۵ فنجان
ژلاتین : ۲۰۰ گرم
خاک قند : ۵ قاشق سوپخوری
وانیل : ۰.۵ قاشق مربا خوری
برای تهیه این ژله به دو قالب کوچک و بزرگی که داخل هم بیفتد و اطراف قالب
کوچکتر ۲ تا ۳ سانتیمتر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتیاج داریم.
ژله را در ۳ پیمانه آب جوش حل میکنیم و ۳ پیمانه آب سرد به آن مخلوط کرده
و مایه را در قالب بزرگتر میریزیم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار
میدهیم و داخل قالب کوچکتر را با وزنه یا یخ پر میکنیم به نحوی که قالب
به هیچ وجه بالا نایستد و قالب را در یخچال میگذاریم تا ژله کاملاً بسته
شود بعد ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم و با خامه و خاکه قند مخلوط
مینمائیم و میوههای آماده شده را در آن میریزیم وقتی ژله کاملاً بسته
شد از یخچال خارج میکنیم وزنهها را از داخل قالب بیرون میآوریم و قالب
کوچکتر را با آب نیم گرم پر میکنیم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده
خارج مینمائیم.
با این عمل قالب ژلهای داریم که میان آن خالی است و مخلوط خامه و خاک قند
و ژلاتین و میوههای خرد شده را داخل آن میریزیم و پر میکنیم دوباره در
یخچال میگذاریم تا خامه نیز کاملاً بسته شود بعد قالب را یک لحظه در آب
نیم گرم قرار میدهیم و طرف مناسبی را روی دهانه قالب قرار داده و ژله را
در آن برمیگردانیم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در
قبف زینت میدهیم. |