کلم قمری : ۱۵۰۰ گرم
برنج : ۲۰۰ گرم
پیاز داغ عسلی : ۳ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
لپه : ۷۵ گرم
زردچوبه : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۱۵۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
در صورتیکه گوشت چرخ شده باشد با کمی نمک و یک عدد پیاز رنده کرده مخلوط
میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم و در کمی روغن سرخ مینمائیم در
صورتیکه گوشت مغز ران باشد آن را به شکل قیمه خرد کرده با پیاز سرخ کرده
تفت میدهیم و مقداری آب میریزیم لپه را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم
با حرارت ملایم گوشت و لپه بپزد (بدیهی است در صورتیکه کوفته ریزه تهیه
کرده باشیم مدت طبخ آن کوتاهتر خواهد بود)، بعد کلم را پوست میکنیم و
خرد میکنیم داخل گوشت میریزیم برنج را نیز می شوئیم و با زرد چوبه و نمک
و فلفل به گوشت اضافه مینمائیم و حرارت را ملایم میکنیم و گاهی نیز آش
را بههم میزنیم تا تمام مواد آش پخته شود و کاملاً جا بیافتد. موقع
کشیدن کمی نعناع داغ نیز روی آن میدهیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۱۰ تا ۱۲ نفر کافی است. |