شرح حال این غذا:
مواد لازم:
گوشت مغز ران نیم کیلوگرم
پیاز سرخ کرده ۳-۲ قاشق سوپخوری
لپه یک استکان
کشک سائیده غلیظ ۳-۲ لیوان
بادنجان متوسط ۱۲-۱۰ عدد
روغن به مقدار کافی
دستور تهیه: گوشت را قیمهای خرد میکنیم و میشوئیم و داخل پیاز سرخ کرده
میریزیم، بعد لپه را نیز میشوئیم و داخل گوشت میریزیم و روی آتش با
حرارت ملایم میگذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود، بعد ۲ تا ۳ لیوان آب
داخل گوشت کاملا بپزد و کمی آب داشته باشد. سپس کمی نمک داخل گوشت میریزیم
تا گوشت کاملا بپزد و کمی آب داشته باشد. سپس کمی نمک داخل گوشت میریزیم
ممکن است کمی رب گوجه فرنگی یا زعفران سائیده نیز به گوشت میزنیم بعد
بادنجان را پوست میکنیم و کمی نمک میزنیم و با حرارت ملایم در روغن
فراوان سرخ میکنیم تا طلائی شود بعد بادنجانها را روی قیمه آماده شده
میچینیم تا مغز بادنجان بپزد و کاملا پخته شود بعد از آماده شدن
بادنجانها را دور دیس میچینیم و قیمه را وسط دیس میریزیم و کشک را روی
قیمه و بادنجان میدهیم و کمی نعناع داغ و گردوی خرد کرده روی آن
میریزیم. |