تخم مرغ : ۱۲ عدد
شیر هموژنیزه : ۱۲ قاشق سوپخوری
جگر : ۵۶۰ گرم
قارچ : ۱۹۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۱۲ قاشق سوپخوری
آب : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و میزنیم تا
کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ میریزیم و
بههم میزنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵
سانتیمتر باشد روی آتش میگذاریم و سه قاشق روغن را در تابه میریزیم و
میگذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه
میریزیم بهطوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را میگذاریم
تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر بهدقت لوله
میکنیم.
مایه اصلی تمام املتها به همین طریق تهیه میشود و به نسبت احتیاج مقدار آن را میتوانیم کم یا زیاد کنیم.
جگر، قارچ، جعفری، کمی نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و شش عدد املت ساده
مطابق دستور بالا آماده مینمائیم و لای هر کدام مقداری مایه جگر و قارچ
میگذاریم و املت را میپیچیم. |