● مواد لازم :
▪ میگو ۱ کیلو
▪ پیاز یک عدد ( درشت )
▪ آرد ۳/۲ لیوان
▪ آبلیمو یک قاشق سوپخوری
▪ ماست دو قاشق سوپخوری
▪ زعفران نصف قاشق چایخوری
▪ تخم مرع یک عدد
▪ نمک مقدار لازم
▪ بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
▪ فلفل مقدار لازم
● طرز تهیه :
ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز درشت را
پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز را درون یک ظرف
می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و مخلوط می کنیم . در ظرف
را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . مایع مخصوص میگو پفکی را با
مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بیکینگ پودر و نمک تهیه می
کنیم ( مایع نباید زیاد سفت یا شل باشد ، در صورتیکه مایع سفت شد با اضافه
کردن کمی ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست می کنیم ) سپس میگوها
را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را
گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم .
یک ظرف کوچک ( برای اینکه روغن باید تمام سطح میگو را بگیرد ) نچسب را روی
حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود ، پس
از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی
داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا
طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت باید طوری باشد که روغن نسوزد . |