آموزش پخت سوپ ژولین

هویج : ۵۰۰ گرم
توت : ۲ عدد
شلغم : ۵۰۰ گرم
کلم : قدری
جعفری ساطوری شده : قدری
کرفس خرد شده : ۱ عدد
پیاز : ۱ عدد
کاهو : ۱ عدد
کره : ۱ قاشق سوپخوری
نخود فرنگی : قدری
تره فرنگی و هویج و شلغم و کرفس و پیاز را خرد کرده نصف قاشق چایخوری نمک و شکر روی آن بپاشید. سپس کره را در دیگ ریخته مخلوط فوق را در آن بریزید و هم بزنید تا کمی سرخ بشود. همین که مختصری سرخ کردید. آب و قلم گاو را ریخته بگذارید یک‌ساعت و نیم بجوشد. سپس کاهو را خرد کرده به همراه نخود فرنگی در سوپ بریزید و بگذارید یک‌ساعت دیگر بجوشد و جعفری را در زمان کشیدن سوپ بروی آن بریزید.