آموزش پخت شیرینی میکادو |
آرد را در ظرفی ریخته
روی حرارت قرار دهید مرتب هم زده تا طلایی شود. کره را اضافه کنید کمی هم
بزنید و از روی حرارت بردارید،سپس پودر قند ،کاکائو،اسانس و پودر بادام را
اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید در آخرین مرحله ارده را اضافه کرده و
مجدداً مواد را هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط گردد، یک ورق نان میکادو
روی سطح کار قرار داده ۲/۱ از مواد را با پالت روی آن بمالید، لایه بعدی
را روی آن قرار دهید و مجدداً از مواد فوق روی آن بمالید، لایه سوم را روی
آن پرس کنید و بهمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار داده سپس به شکل دلخواه برش
داده و در ظرف بچینید. نوع مقدار آرد ۲۰۰ گرم کره ۱۵۰ گرم پودر قند ۱۵۰ گرم پودر کاکائو ۳ قاشق سوپ خوری اسانس ۲ تا ۳ قطره بادام برشته و پودر شده ۱ پیمانه ارده ۵ قاشق سوپ خوری نان میکادو ۳ ورق |