آموزش پخت شیرینی میکادو
آرد را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید مرتب هم زده تا طلایی شود. کره را اضافه کنید کمی هم بزنید و از روی حرارت بردارید،سپس پودر قند ،کاکائو،اسانس و پودر بادام را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید در آخرین مرحله ارده را اضافه کرده و مجدداً مواد را هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط گردد، یک ورق نان میکادو روی سطح کار قرار داده ۲/۱ از مواد را با پالت روی آن بمالید، لایه بعدی را روی آن قرار دهید و مجدداً از مواد فوق روی آن بمالید، لایه سوم را روی آن پرس کنید و بهمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار داده سپس به شکل دلخواه برش داده و در ظرف بچینید.
نوع مقدار
آرد ۲۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق سوپ خوری
اسانس ۲ تا ۳ قطره
بادام برشته و پودر شده ۱ پیمانه
ارده ۵ قاشق سوپ خوری
نان میکادو ۳ ورق