طرز تهیه اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل
سیب زمینی : ۲۵۰ گرم
کره : ۲ قاشق سوپخوری
سیر : ۲ عدد
گوشت گوسفند : ۱۰۰ گرم
قارچ : ۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده : ۱ قاشق سوپخوری
ماهی کولی : ۴ عدد
زیتون سبز : ۱۲ عدد
پیاز داغ عسلی : ۴۰۰ گرم
روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا : ۱ قاشق سوپخوری
پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمائید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده
و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی هسته مخلوط کنید.
آنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم بزنید و مخلوط فوق‌الذکر را رویش بریزید.
مطابق معمول چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید.