طرز تهیه اسپاگتی به طریقه جزیره سیسیل |
سیب زمینی : ۲۵۰ گرم کره : ۲ قاشق سوپخوری سیر : ۲ عدد گوشت گوسفند : ۱۰۰ گرم قارچ : ۱۰۰ گرم جعفری ساطوری شده : ۱ قاشق سوپخوری ماهی کولی : ۴ عدد زیتون سبز : ۱۲ عدد پیاز داغ عسلی : ۴۰۰ گرم روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری پنیر پیتزا : ۱ قاشق سوپخوری پیازها را خرد کرده و در مقداری کره سرخ نمائید سپس سیرها را خرد کرده با مقداری قیمه گوشت گوسفند و ۱۰۰ گرم قارچ خرد شده و قدری جعفری ساطوری شده و چهار قطعه ماهی کولی و ۱۲ عدد زیتون بی هسته مخلوط کنید. آنگاه در ظرف جداگانه ۴۰۰ گرم اسپاگتی پخته شده را با روغن زیتون مخلوط کرده آن را هم بزنید و مخلوط فوقالذکر را رویش بریزید. مطابق معمول چند قاشق پنیر رنده شده رویش بریزید و گرم گرم میل کنید. |