●مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
گل کلم متوسط (گل شده) پنج لیوان
سیب زمینی متوسط: سه عدد
اسفناج پاک کرده: یک کیلو
هویچ متوسط: دو عدد
زنجبیل خشک: نصف قاشق مربا خوری
سیر خردل: دو قاشق چای خوری
ماست کم چرب: یک سوم لیوان
آرد سفید: دو قاشق غذا خوری
نمک: نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون: یک قاشق غذا خوری
●طرز تهیه:
در یک ماهی تابه بزرگ روغن زیتون را گرممیکنیم و زنجبیل و سیر
را به آن اضافه مینمایم وهم میزنیم تاکمی نرم شوند. گل کلم
گل شده وسیب زمینی پوست کنده و هویچ را که به شکلمکعبی خرد
کردهایم به ان اضافه میکنیم و بهمدت پنج دقیقه تفت میدهیم
سپس آبسبزیجات و خردل را میجوشانیم و به مواد دیگرمیافزایم و در
ظرف را میگذاریم تا کمی نرمشوند.اسفناج را شسته و خرد میکنیم و
با نمک بهسبزیجات اضافه میکنیم تا حدود پنج دقیقه رویحرارت
بماند.
در ظرفی ماست و آرد را مخلوط میکنیم وداخل سبزیجات میریزیم و حدود
دو الی سهدقیقه هم میزنیم تا کمی غلیظ شود. اکنونخورش جا افتاده
و اماده سرو است. |