آموز پخت شیرینی هایی برای سال نو مسیحی

بیسکویت نوئل
مواد لازم برای حدود ۶ عدد بیسکویت:
۱۰۰ گرم کره
۵۰ گرم پودرقند
۱۰۰ گرم آرد سفید
۵۰ گرم بادام پودرشده
۲۲۵ گرم پودرقند برای تزئین
۱ قاشق سوپخوری آبلیمو
۱ قاشق سوپخوری آب
۱ عدد تخم مرغ کمی زده شده
کره را مدتی در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. در ظرف گودی کره و پودرقند را مخلوط کنید. آرد و پودر بادام را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس خمیر حاصل را به صورت گلوله ای درآورده و در یک کیسه نایلونی بگذارید. خمیر را ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
خمیر را روی سطح صافی که کمی آرد روی آن پاشیده اید باز کنید و با وردنه آن را به قطر ۵ میلیمتر در آورید. با استفاده از قالبی به شکل درخت کاج نوئل شیرینی هایی از خمیر بریده و در سینی فر که از قبل چرب کرده ایم می چینیم.
با قلم مو کمی تخم مرغ زده شده روی بیسکویت ها بمالید و آنها را در فر با درجه ۱۶۰ سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه یا تا زمانی که کمی طلایی شوند بپزید. شیرینی ها را روی شبکه سیمی سرد کنید، پودرقند، آبلیمو و آب را مخلوط کنید و این مایه را در قیف خامه با سر باریک بریزید و با استفاده از آن و مطابق تصویر بیسکویت ها را تزئین کنید.
• کیک عسلی کریسمس
مواد لازم:
۲۲۵ گرم کره یا مارگارین
۱۷۵ گرم شکر قهوه ای (یا معمولی)
۳ قاشق سوپخوری عسل
۵ عدد تخم مرغ
۱۰۰ گرم خلال پوست مرکبات
۵۰ گرم خلال بادام
۵۰۰ گرم کشمش
۲۵۰ گرم آرد ساده، الک شده
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری جوز هندی (در صورت تمایل)
نصف قاشق چایخوری دارچین
نصف قاشق چایخوری پودر میخک برای روی کیک
۲۲۵ گرم پودرقند
۱ قاشق سوپخوری آبلیمو
۱ قاشق سوپخوری آب
چند عدد پاستیل قرمز و سبز
همه مواد تشکیل دهنده کیک را در ظرف گود بزرگی مخلوط کنید و با یک قاشق چوبی خوب مخلوط نمایید. تا حدود ۳ دقیقه به هم زدن مایه کیک ادامه دهید. در یک قالب گرد حلقه ای که از قبل آن را چرب کرده اید بریزید و به مدت ۵/۲ ساعت در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد در فر بپزید. پس از خارج کردن کیک از فر بگذارید حدود ۱۵ دقیقه در قالب بماند و کمی سرد شود سپس از قالب خارج کرده بر روی شبکه سیمی سرد کنید. پودرقند، آبلیمو و آب را مخلوط کنید و این مایه را با قاشق روی کیک بریزید، به طوری که از دیواره کیک سرازیر شود. در آخر روی کیک را با پاستیل های قرمز و سبز تزئین کنید.