● مواد لازم:
▪ ماهی سرخو یا سفید متوسط=۱ عدد
▪ کره یا روغن زیتون=یکصد گرم
▪ حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی=بمقدار زیاد برای تزئین
▪ آبلیمو=۱/۲ فنجان
▪ نمک و فلفل=بمقدار کافی
● طرز تهیه:
فلسهای ماهی را می گیریم و شکمش را پاره می کنیم و محتویات آنرا خارج کرده
تمیز می شوئیم و با کارد یا اره مخصوص آنرا از وسط دو نیم می نماییم
بطوریکه بشکل دو عدد ماهی در بیاید. کره آبکرده و آبلیمو و نمک و فلفل را
مخلوط کرده و دو طرف قطعات ماهی را با این سس آغشته می کنیم و در فر ابتدا
به مدت ۴۵ دقیقه با درجه حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد می گذاریم سپس از فر
خارج می کنیم و روی آنر اکمی روغن زیتون با آبلیمو می کشیم و دوباره در فر
با درچه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم تا خوب پخته
شود.ماهی ها را در ظرف متناسبی قرار می دهیم و با حلقه های لیمو ترش و
گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم. |