طرز تهیه رولت گوشت

رولت گوشت» غذایی بسیار کامل است. هم سبزیجات را در خود دارد و هم پروتئین. ضمن این که خیلی هم خوش آب و رنگ است. مواد لازم برای تهیه غذا رولت ۳ یا ۴ نفره
گوشت چرخ کرده: ۱ کیلو، پیاز: ۱ عدد، زعفران: ۲ قاشق سوپخوری، قارچ خرد شده: ۱ لیوان، تخم مرغ پخته شده: ۴ عدد، زرشک: ۳ قاشق سوپخوری، جعفری خردشده: یک لیوان و سفیده تخم مرغ: ۱ عدد و نمک و فلفل به مقدار لازم.
ـ طرز تهیه و طبخ:
ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده هم بزنید و نمک و فلفل زده و کمی زعفران به آن اضافه آن را خوب ورز بدهید تا خوب کش بیاید و به دست نچسبد. مواد داخل رولت را که شامل زرشک، قارچ خردشده، پیاز سرخ کرده است، مخلوط کنید ، تخم مرغ ها را پوست کنید، آماده بگذارید.
گوشت را در داخل سینی به قطر ۲ سانت پهن کرده ـ به صورت مستطیل در بیاید و مواد داخل رولت را وسط گوشت بریزید و تخم مرغ ها را هم به صورت افقی بچیند و آهسته آهسته گوشت را رول کنید. سفیده تخم مرغ را هم آنقد رهم بزنید تا کف کند و با قلم موبه سطح گوشت بمالید و درسینی فر قرار بدهید تا با حرارت ملایم بپزد. برای جلوگیری از ترک رولت، گاهی روغن مایه به سطح آن بمالید و پس از پخته شدن آن را در دیس بگذارید و با جعفری و حلقه های نارنج یا لیمو ترش و قارچ پخته تزئین کنید.