طرز تهیه کوردون بلو

کوردون بلو یک غذای ایتالیائی است که علیرغم اینکه بسیار پر کالری و لذیذ می‌باشد به هیچ عنوان جنبه چاق‌کنندگی ندارد و بدون نیاز به نان و یا سیب‌زمینی بسیار غذای کامل می‌باشد.
- مواد لازم برای ۴ نفر:
سینه مرغ ۴ عدد، ژامبون مرغ ۴ اسلایس (ورق)، سس کچاب (قرمز) تند ۴ قاشق غذاخوری، پنیر پارنژان ۸ قاشق غذاخوری، پودر کنتاکی به اندازه لازم
- طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را کاملاً روی تخته با بیفتک کوپ پهن می‌کنیم سپس یک قاشق غذاخوری سس کچاپ تند روی آن مالیده و ژامبون مرغ را روی آن می‌گذاریم و پنیر پارژان را روی همه آنها می‌پاشیم در خاتمه سینه مرغ را رول کرده بشکل رولت در می‌آوریم و تمام آن را پودر کنتاکی می‌غلطانیم و در روغن سرخ می‌کنیم و بعد از دو طرف طلائی کم رنگ شده مجدداً کمی سس کچاپ روی آن مالیده و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر می‌گذاریم بعد از این‌که آماده شده، هر یک عدد سینه مرغ برای یک‌ نفر کافی می‌باشد به همراه این غذا ریحان و زیتون سیاه بسیار لذیذ می‌شود.