آموزش پخت املت اسفناج با سبزیجات سرخ شده
مواد لازم:
۴ عدد تخم مرغ، نصف پیمانه اسفناج ریز خرد شده، روغن مایع، یک عدد پیاز متوسط، یک حبه سیر، کوبیده، یک عدد فلفل دلمه ای قرمز، خلال شده، ۱۰۰ گرم لوبیا سبز، پخته، دو تا سه برگ کاهوی چینی، یک پیمانه جوانه ماش، یک قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی (کچاپ)، نمک و فلفل به اندازه کافی.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده ها را بزنید و سپس اسفناج را به آن اضافه کنید. سفیده تخم مرغ ها را جداگانه با همزن برقی بزنید تا سفت و سفید شوند. نمک و فلفل را به زرده و اسفناج اضافه کنید و سپس سفیده را افزوده و مخلوط کنید. یک تابه نچسب به قطر ۲۴سانتی متر در نظر بگیرید و کف آن را کمی چرب کرده روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. نیمی از مخلوط بالا را در آن بریزید و در تابه را بسته و بگذارید با حرارت ملایم املت بسته و آماده شود. کمی روغن در تابه ای نچسب بریزید و سیر و پیاز را اضافه کرده، تفت دهید تا پیاز نرم شود. باقیمانده سبزیجات را افزوده کمی نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا کمی پخته و نرم شوند. بعد از بسته شدن و پختن املت نیمی از مواد و سبزیجات سرخ شده را در میان آن بریزید و نیمی از املت را روی نیمه دیگر برگردانید به طوری که سبزیجات در وسط املت تا شده قرار گیرند. املت را از تابه خارج کرده در بشقاب قرار دهید. با نیمه دیگر مواد همین مراحل را تکرار کنید.