X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 03:26 ب.ظ

مواد لازم: مقدار
آرد سفید: ۲۲۵ گرم
بیکینگ پودر: دو قاشق چای خوری
نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
کره یا مارگارین: ۱۰۰ گرم
شکر : ۱۰۰ گرم
رنده پوست یک عدد پرتقال
شکلات ساده خرد شده : ۷۵ گرم
تخم مرغ زده شده : یک عدد
آرد را در ظرف گودی همراه با بیکینگ پودر و نمک الک کنید. کره را که از قبل در دمای اتاق قرار داده اید تا کمی نرم شود، به آن اضافه کرده، با دست مخلوط کنید تا مخلوط به صورت خرده های مغز نان درآید. شکر، پوست پرتقال و شکلات را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید. تخم مرغ را بیفزایید و مخلوط کنید تا خمیر نسبتاً سفتی به دست آید.
خمیر را به ۱۲ قسمت تقسیم کنید و هر یک را به صورت دایره ای روی یک قطعه کاغذ روغنی که در سینی فر انداخته اید، قرار دهید. در میان دایره های خمیری فاصله کافی برای پف کردن بیسکویت در نظر بگیرید.
بیسکویت ها را به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پف کرده و طلایی شوند در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید. این بیسکویت ها را می توانید تا سه روز نگاه دارید.

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo