X
تبلیغات
پخش زنده جام جهانی
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 01:37 ب.ظ

زمان تهیه: ۲۰ الی ۲۵ دقیقه
زمان طبخ: ۱۲ الی ۱۵ دقیقه
مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ که زرده و سفیده آنها جدا شده باشد
۲ قاشق چایخوری آب
۷۵ گرم پودرقند
۲ قاشق بزرگ عسل شفاف
۱۰۰ گرم آرد سفید
۷۵ گرم گردوی چرخ شده
مقداری پودر قند برای روی رولت
۲۵ گرم گردوی خرد شده برای داخل رولت
۲۰۰ میلی لیتر خامه
یک قاشق بزرگ عسل
تعدادی گردوی درسته برای تزئین
سفیده تخم مرغ ها و آب را با همزن برقی می زنیم تا فرم گرفته و سفت شوند و اگر ظرف را برگردانیم از ظرف بیرون نریزد. به تدریج پودر قند را اضافه می کنیم. به این ترتیب که هربار یک قاشق از آن را اضافه کرده و با همزن برقی می زنیم تا مخلوط غلیظ و براق شود. زرده تخم مرغ ها و عسل را افزوده با همزن می زنیم سپس آرد و گردوی چرخ شده را اضافه می کنیم و با یک قاشق فلزی خوب مخلوط می کنیم. کف یک قالب رولت به ابعاد ۲۸*۲۴ سانتی متر را کمی چرب کرده و با کاغذ روغنی می پوشانیم. کمی آرد روی کاغذ می پاشیم و مایه را در قالب ریخته با پشت قاشق سطح روی آن را صاف می کنیم.رولت را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر که از قبل گرم کرده ایم می پزیم، یک قطعه کاغذ روغنی به ابعاد ۳۰*۲۵ سانتی متر بریده آماده می کنیم. مقداری پودر قند روی سطح کاغذ می پاشیم. بلافاصله پس از بیرون آوردن رولت از فر آن را بر روی کاغذ روغنی برمی گردانیم. لایه کاغذ روغنی که قبل از طبخ در قالب انداخته بودیم را از رولت جدا می کنیم. با یک کارد تیز لبه های خشک شده رولت را بریده و صاف می کنیم سپس با کاغذ آن را لوله کرده می گذاریم سرد شود.برای داخل رولت خامه را با همزن برقی می زنیم تا فرم بگیرد مقداری از آن را برای تزئین روی رولت برمی داریم و باقیمانده را با گردوی خرد شده و عسل مخلوط می کنیم. این مخلوط را بر روی رولت که باز کرده ایم می ریزیم تا سطح روی آن را بپوشاند. سپس رولت را لوله می کنیم. خامه زده شده را که برای تزئین نگاه داشته بودیم در یک قیف خامه می ریزیم و با آن یک ردیف گل خامه بر روی رولت درست می کنیم. گل خامه ها را با نیمه های گردو تزئین می کنیم.

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo