آرد سفید : ۳۷۵ گرم
پیاز : ۲ عدد
لوبیا : ۱۰۰ گرم
عدس : ۱۰۰ گرم
سبزی : ۱ کیلو
آرد را با کمی نمک مخلوط نموده در لاوک بریزید سپس آب رویش پاشیده بالش و
ورز بدهید تا بهصورت دانههای خشخاش درآید، آن وقت آن را از غربال رد
کرده دانههای درشتش را گرفته. اسفناج و عدس را در دیگ ریخته بپزید، سپس
لوبیا و عدس را که قبلاً بار کردهاید در آن ریخته، اماج را در آن بپاشید
و هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند.
پس از اینکه پخته شد، نمک و پیاز داغ و فلفل و زرد چوبه در آن ریخته بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد سپس آن را سر سفره بیا ورید.