X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 01:17 ب.ظ

مقدمه :
سفره آرایی یعنی چیدن میز غذا ، سفره های مذهبی و غیره است. این درس بعنوان یک واحد درسی در دانشگاه جامع علمی - کاربردی تدریس می شود و قصد داریم تمام مهارتهای سفره آرایی را به شما ارائه دهیم، اینها همه بستگی به ذوق و سلیقه شما دارد.
سفره آرایی در مورد غذاها است و شامل انواع برنج ، سالاد ها، مرباجات، ترشیجات ، آشها ، سوپ ها سفره های مذهبی و سنتی ، صیفی جات ، سبزیجات ، تزئین دستمال سفره ها ، تزئین تخم مرغ و غیره است.
معرفی وسایل سفره آرایی :
توپی دو سر : برای درآوردن مواد به صورت دایره بکار برده می شود.
چاقوی آرایشی : به شکل V می باشد که برای کنگره دادن به مواد بکار می رود.
مارپیچ دوبل : برای سیب زمینی و هویج استفاده می شود.
چاقوی دالبر برش دادن : کاربرد این چاقو برای سیب زمینی و هویج استفاده می شود.
چاقوی دو سر: برای پوست کندن و کنده کاری روی مواد استفاده می شود.
وسیله ای برای خارج کردن هسته از داخل صیفی جات و سبزیجات وجود دارد که نام آن برش فنری است.
شابلون یا مدلهایی وجود دارد که در سفره آرایی بکار می رود :
قالبهای شیرینی : برای درآوردن صیفی جات و سبزیجات استفاده می شود.
سوزنهای مروارید دار : برای اتصال بعضی از وسایل بکار می رود
نحوه استفاده از وسایل ذکر شده :
با استفاده از چاقوی آرایشی v شکل ، گوجه فرنگی را به شکل سبد در می آوریم، گوجه فرنگی دیگری را برای ساخت دسته سبد، برش می زنیم . زمانیکه برش می زنیم باید پشت سرهم باشد که براحتی از هم جدا شوند. برای خارج کردن مواد، از چاقوی توپی دو سر استفاده می کنیم.
چاقوی دو سر را در صیفی جات فرو می بریم و مواد آنرا بصورت گرد در می آوریم. از این وسیله برای تزئین هندوانه می توان استفاده کرد.
با استفاده از چاقوی مارپیچ دوبل ، سر هویج را می زنیم و با فشار بصورت پیچ داخل هویج می کنیم و خارج می کنیم.

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo