زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

آموزش پخت سوپ بر کشایر

پیاز : ۱ عدد
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
کره : ۱ قاشق سوپخوری
فلفل : ۱ عدد
برگ دهمست : ۱ عدد
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپخوری
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
فلفل سفید : ۰.۴ قاشق مربا خوری
آب : ۲ فنجان
شکر : ۲ قاشق سوپخوری
خامه : ۰.۵ فنجان
ذرت زرد آب پز : ۱ فنجان
کلم پیچ قرمز : ۴ عدد

پیاز و کره را مدت پنج دقیقه پخته و آن را دائم هم بزنید . برگ دهمست ، فلفل دانه و آرد را به آن مخلوط کرده مدت دو دقیقه بپزید.
سس رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و آبجوش را در آن ریخته باز مدت بیست دقیقه هم بزنید.
ذرت را اضافه کرده ده دقیقه دیگر بپزید و آن را از پوره صافکنی بگذارانید.
قبل از کشیدن، زرده تخم مرغ و خامه را مختصری زده و رویش بریزید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد