X
تبلیغات
کالج کارآفرینی تیوان
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 01:04 ب.ظ

آرد سفید : ۱.۷۵ فنجان
بکین پودر : ۲ قاشق سوپخوری
شکر : ۰.۶۵ فنجان
سودا : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
روغن : ۰.۳۵ فنجان
تخم مرغ : ۲ عدد
موز : ۳ عدد
آرد و بکینک پودر و سودا و نمک را الک کنید و روغن به آن افزوده هم بزنید.
سپس به‌تدریج شکر و تخم مرغ در آن ریخته، خوب همش بزنید
به‌تدریج و به تناوب موز و آرد در آن ریخته، مخلوط فوق را همچنان هم بزنید تا به‌صورت خمیری نرم درآید
ظرف کیک پزی را خود چرب نموده، مواد فوق را در آن بریزید و آن را مدت یک ساعت و ده دقیقه در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت بریزید.

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo