زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

آموزش پخت آش جو

جو پوست گرفته  :  ۰.۵ کیلو
برنج  :  ۲۵۰ گرم
کشک  :  ۷۵۰ گرم
تره فرنگی  :  ۷۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :   قدری
پیاز  :   قدری
لبو  :  ۱ کیلو
اول جو را بار کرده پس از یک‌ساعت، برنج و سبزی را بریزید و بگذارید روی آتش ملایم پخته شود، سپس پیاز را حلقه حلقه نموده آن را با نمک و فلفل و زرد چوبه کمی علیحده سرخ نموده در آش بریزید همین که آش خوب پخته شد، کشک سائیده را بر آن افزوده دیگ را بر زمین بگذارید.
بعد لبوی پخته را به قطعات ریز بریده به همراه نعناع داغ روی آش بریزید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد