X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 03:51 ب.ظ

سیب  :  ۱۰۰۰ گرم
کره  :  ۵۰ گرم
شکر  :   قدری
جوهر لیمو  :   قدری
سیب‌های مناسب را انتخاب کرده پوستش را بکنید و خردش کنید در قابلمه سر پوشیده در آب مختصر، بپزید تا نرم شود. همین که سیب‌ها باندازه کافی نرم شدند، کره و شکر در صورتی‌که سیب‌ها زیاد ترش باشند به آن افزوده، مورد مصرفش قرار دهید. چنانچه سیب‌ها زیاد شیرین باشند چند قطره عصاره لیمو در آن بریزید.

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo