یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 03:47 ب.ظ
گوشت گوسفند : ۱ کیلو گرم دنبه : ۱۵۰ گرم جوش شیرین : ۱ قاشق سوپخوری پیاز : ۳ عدد تخم مرغ : ۲ عدد نمک : ۲ قاشق سوپخوری گوشت لخم و دنبه را به مقادیر مذکور با هم دوباره ماشین کرده پیاز رنده شده به آن افزوده و تخم مرغ و جوش شیرین در آن ریخته دستتان را در آب گرم فرو برده، آن را به مدت نیم ساعت مالش بدهید. سپس نمک هم به آن افزوده باز مالش داده، نیم ساعت بعد سیخ را تر کرده آن را به سیخ کشیده، روی آتش تند ذغال کباب کنید. هرگاه قطرات روغن از کباب روی آتش ریخت سیخ کباب را روی نان گذاشته کمی فشار بدهید تا چربیش گرفته شود و سپس دوباره سیخ را روی آتش بگذارید همین که به اندازه کافی کباب شد تا سرد نشده به سر سفره ببرید.
del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo