X
تبلیغات
رایتل
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1388 ساعت 03:44 ب.ظ

مواد لازم:
روغن زیتون : ۶ قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه : ۴ قاشق سوپخوری
ریحان تازه خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری
بادنجان قلمی بلند: ۱عدد
سینه مرغ (پوست کنده بدون استخوان ): ۳۰۰گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز: ۱عدد
سیر خرد شده : ۱حبه
کدوی کوچک : ۲عدد
پیاز ترشی کوچک : ۱۲ تا ۱۶عدد
نمک و فلفل سیاه : مقداری
دستور تهیه:
در یک کاسه کوچک روغن زیتون ، آب لیموی تازه ، سیر و ریحان را مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم . کدو و بادنجان را به صورت طولی به قطر ۵ میلی متر ورقه ورقه کنید. سینه های مرغ را در قطعات مکعبی ۵ سانتی متری خرد کنید. نصف سینه های مرغ را داخل ورقه های بادنجان و نصف دیگر را داخل ورقه های کدوبپیچید (مانند شکل ). داخل سیخ های کباب ، به ترتیب یک تکه مرغ، پیاز ترشی ، فلفل دلمه ای قرار دهید. سیخ ها را داخل یک بشقاب گذاشته ، سسی را که در ابتدا تهیه درست کردنش را شرح دادیم ، به وسیله قلم مو روی سیخ ها بمالید تا تمام آنها مزه دار شود، بعد بگذارید نیم ساعت بماند. در آخر هر چه سس در بشقاب سس بود، در مدت
زمان پخت با قلم مو روی کبابها بمالید. کبابها را زیر گریل یا روی کباب پز قرار دهید تا زمانی که نرم شوند. سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد. این کباب را گرم سرو کنید.

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo