زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

طرز تهیه خیار ترشی

سرکه  :  ۳ لیتر
نمک  :   قدری
فلفل  :  ۳ قاشق سوپخوری
خیار  :  ۲۰۰۰ گرم
در صورتی‌که بخواهیم خیار ترشی ترد تر شود ممکن است خیارها را در آب اهک به طریق زیر بخوابانیم، یکی دو کیلو آهک را با مقداری آب مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم آهک رسوب نماید و آب زلال آن را از صافی رد می‌کنیم و روی خیارها می‌ریزیم به‌طوری که کاملاً روی آنها را بگیرد و بعد از ۲۴ ساعت خیارها را از آب آهک خارج می‌کنیم و با چندین آب می‌شوئیم و می‌گذاریم چند ساعت در آب سرد بماند، بعد خیارها را از آب خارج می‌سازیم و خوب خشک می‌نمائیم و در شیشه می‌ریزیم و سرکه را چند جوش می‌دهیم و کمی نمک و فلفل روی خیارها می‌پاشیم و سرکه را روی آن می‌ریزیم و بعد از سرد شدن در شیشه را خوب می‌بندیم.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد