زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

زبل خان اینجا، زبل خان اونجا، زبل خان همه جا

وبلاگ یک پسر ایرانی با نام مستعار زبل خان

طرز تهیه ترشی پیاز سفید

پیاز ریز سفید  :  ۲۰۰۰ گرم
سرکه  :  ۱ لیتر
نمک  :   قدری
شیشه را با پیاز ریز و سفید پوست کنده پر می‌کنیم و مقداری نمک لابلای پیازها می‌پاشیم و شیشه را از سرکه خوب سفید جوشانیده پر می‌کنیم، ترشی بعد از ۶ ماه قابل مصرف است ولی زمان بیشتر مرغوبیت بالا تر خواهد داشت.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد